A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Keresés
Találatok száma: 33
Bejutott a magyar csapat a Bocuse d'Or világdöntőbe
Bejutott a Bocuse d’Or világdöntőbe a Veres István séf vezette magyar csapat.
Nyurgaponty Kistücsök módra
A Kistücsök a Balaton és talán Magyarország egyik legismertebb éttermének számít. Klasszikus ízek modern csavarral, kreatív konyha és a legjobb alapanyagok – mindez egy családias, professzionális hangulatban.
Formabontó párosítás aszú mellé
Naná, hogy palacsinta mellé is lehet inni aszút, és hogy ezt bebizonyítsam, Wolf András jóvoltából meg is mutatok egy kiváló, formabontó receptet.
A tetovált séf is főz a Vörösmarty téri adventi forgatagban
Az önkormányzat és a vendéglátók közös összefogásával szeretnék megújítani Magyarország első számú karácsonyi vásárának gasztronómiai kínálatát a Vörösmarty téren. A projekthez ismert gasztroarcokat nyertek meg.
Molnár Attila: Hiszek az emberközeli vendéglátásban
Molnár Attilával a gasztronómiai megújulás és fejlődés egyik kiemelkedő hazai “nagykövete”; a sikeres fővárosi Arany Kaviár étterem társtulajdonosa, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnöke, és a Pannon Gasztronómiai Akadémia alapító és elnökségi tagja. Vele beszélgettem a magyar gasztronómiáról, az ágazat legnagyobb problémáiról, fine diningról, saját étterméről, és arról is, hogy minek köszönheti, hogy étterme évről-évre a legjobb 10 között van Magyarországon.
Európa híres gasztronómiai régiója válhat majd a Balatonból
Nem csak Budapest privilégiuma a jó minőség. Ehhez viszont új mentalitást kell hozni a balatoni vendéglátásban, és el kell felejteni, hogy reggel elkészítik az ételeket, majd egész nap melegen tartják az infralámpa alatt – vallja Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke, és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökségi tagja a vele készített interjúmban. De arra is próbáltam választ kapni, miért nem ehetünk balatoni halat a tó körül.
Fehérítésnek kell következnie a magyar gasztronómiában - 2. rész
A Hamvas Zoltánnal készült interjú második részében a szakácsképzés- és oktatás kérdéskörét boncolgatjuk tovább.
Fehérítésnek kell következnie a magyar gasztronómiában - 1. rész
Alig találni Magyarországon olyan vendéglátós szakembert, aki szeretné jól végezni a munkáját, az ágazatban pedig egyértelműen fehérítésnek kell következnie – vallja Hamvas Zoltán, a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakja.
Két különdíjjal zártuk a Bocuse-t
A legszebb hústálat és a legjobb poszterért járó elismerést érdemelte ki a magyar csapat a Bocuse d'Oron.
A magyar borok is fogynak Lyonban
Amíg Széll Tamásék bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést, a magyar standon nagy az érdeklődés a magyar borok iránt is.
Furminttal, aszúval, tölgylevéllel operál ma Széll Tamás
Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. A magyarok 9:50-kor rajtolnak, ezekben a percekben azonban már a boxban vannak, és előkészítik a terepet.
Ezek Széll Tamásék legoptimistább mondatai
Az alábbi mondataik bizonyítják, hogy van okunk az optimuzmusra.
1
2
3
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás