A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Keresés
Találatok száma: 41
Megjelent a Tarcal Kutató idei első növényvédelmi előrejelzése
A hét második felében, az idő melegedésével számítani lehet egyes kártevők megjelenésére.
Még hatékonyabban segítik a tokaji borászokat
Eddig is boldogan segített, januártól azonban intézményesített formában ad tanácsokat a Tokaji Borvidéki Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet.
Veszélyben az aszúsodás
Korábban örültünk az aszúsodásnak, de ha nem lesznek száraz napok ismételten, akkor ez veszélybe kerülhet.
Kevés a sav Tokajban
A szeptemberi hajrá után lelassult a szüret, most már az aszúsodásra számítanak a termelők.
Arccal az aszú felé
Száraz, napsütéses, ami úgy néz ki, hogy most már az aszú felé tereli a termelőket. Sorra jelentik be a felvásárlók az aszú felvásárlását, ami szintén azt jelzi, hogy nagyon pozitívak a várakozások.
Van, ahol már szedik az aszút
A kifejezetten meleg napsütéses napok, a száraz időjárás megalapozta a száraz bornak való alapanyag szüretét, de édes borok, sőt az aszú kilátásaink is jók.
Belehúzott a furmint Tokaj-Hegyalján
Szeptember első fele tökéletes, napos idővel örvendeztetett meg - és ezt nemcsak a nyaralók mondják, hanem a Tokaj Borvidék Kutatóintézet is.
Botritiszt is hozott Tokajba az eső
A közel kétnapos nedves idő miatt a botritiszes rothadás több helyen elindult a borvidéken.
Megbotlott a muskotály Hegyalján?
Még a jégveréstől sújtott szőlőkben is megállt a rothadás, a sérült szemek kiszáradtak, így várhatóan itt sem fordul még tragikusabba a káresemény.
Eddig jó formájukat mutatják Hegyalja főbb szőlői
A Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet másodszor vett mintát a sárgamuskotályból, először a furmintból. Mondják, mit láttak.
A 2016-os évjárat utolsó tokaji előrejelzése
Közeledik a szüret, emiatt a permetszerek várakozási idői befolyásolják a növényvédelmet. A Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet idei utolsó előrejelzése.
Megint korán kezdik Tokajban
Érzékelve az érés menetét, az idén a tavalyitól egy héttel később szedték az első mintáinkat.
1
2
3
4
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás