A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borok hozzáadott kén nélkül

03. 05.

, Budapest, Terroir Club



Itthon még alig hallani róluk, de a legtöbb bortermelő és borfogyasztó országban már külön kategóriába tartoznak a hozzáadott kén nélkül készülő borok. Sokan kételkednek abban, hogy lehet-e egyáltalán bort készíteni kén nélkül, rendhagyó kóstolónk arra keresi a választ, hogy van-e létjogosultsága ennek a kategóriának, ha minőségről és fogyaszthatóságról van szó.

 

Borok:

 

Costadilá Articoltura - 280 SLM (Prosecco)
Sebastien Riffault - Skeveldra (Sancerre)
Olivier Cousin - Pur Breton NV (Loire)
Andrea Calek - Chatons de Garde 2012 (Ardeche)
Pierre Frick - Pinot Noir Rot Murlé 2010 (Alsace)
Jean Foillard - Morgon Cote du Py 2010 (Beaujolais)
Franck Cornelissen - Munjebel Rosso 2013 (Etna)
La Sorga - Africa One Love 2013 (Languedoc)
Radikon - Oslavje 1999 (Gorizia, Friuli)

 

Időpont: 2015. március 5., csütörtök 18.45
Helyszín: Terroir Club, 1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.
Részvételi díj: 5.000 Ft / fő

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!