DiVino & Junibor Organikus Bormustra
Budapest, DiVino Gozsdu
DiVino&Junibor Organic Special - Organikus bormustra termelői sajtokkal és sonkákkal. 8 borász, 16 tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Kóstoljon bele az "átállt" Juniborászok legizgalmasabb tételeibe!
"Csomóan vagyunk, akik nem használunk vegyszereket, de a biogazdálkodás nem csak ebből áll – és ezt nagyon sok borszerető még nem is tudja" – mondja Hernyák Tomi, a Junibor Egyesület elnöke. Ezért rukkol elő idén is egy újdonsággal.
Akik biztosan ott lesznek:
Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille Baumkauff Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea, Árvay Szabolcs
A résztvevőkkel készített interjúnkért ide kattintson>>
Belépő: 2000 Ft ,mely tartalmazza az összes tétel kóstolását
A belépőből a Junibor Egyesületet támogatjuk,
500 Ft pohárletét, mely visszaváltható.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!