A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

DiVino & Junibor Organikus Bormustra

03. 30.

Budapest, DiVino Gozsdu



DiVino&Junibor Organic Special - Organikus bormustra termelői sajtokkal és sonkákkal. 8 borász, 16 tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Kóstoljon bele az "átállt" Juniborászok legizgalmasabb tételeibe!

 

DiVino & Junibor Organikus Bormustra

 

"Csomóan vagyunk, akik nem használunk vegyszereket, de a biogazdálkodás nem csak ebből áll – és ezt nagyon sok borszerető még nem is tudja" – mondja Hernyák Tomi, a Junibor Egyesület elnöke. Ezért rukkol elő idén is egy újdonsággal.

 

Akik biztosan ott lesznek:
Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille Baumkauff Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea, Árvay Szabolcs

 

A résztvevőkkel készített interjúnkért ide kattintson>>


Belépő: 2000 Ft ,mely tartalmazza az összes tétel kóstolását


A belépőből a Junibor Egyesületet támogatjuk,

500 Ft pohárletét, mely visszaváltható.

 

Facebook-esemény

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!