11. 27.
Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj 2018
03. 02.
Budapest, Corinthia Hotel
Az Egri és a Szekszárdi borvidék idén is megrendezi a Bikavér Párbajt, hogy közösen mutassák be a két borvidék egyedi stílusú bikavéreit.
2018-ban is sétáló kóstoló keretében ismerkedhetnek meg a vendégek a különböző évjáratú, kékfrankos alapú házasításokkal, amelyeket személyesen a borászok mutatnak be. Valamint ismét vásárolhatnak limitált mennyiségben a délutáni szakmai sétáló kóstolóra jegyeket azok, akik inkább a kora délutáni órákban szeretnének kóstolni a sommelier-kkel és borkereskedőkkel együtt.
A kiállító borászok listája:
Egri borvidék
- Balga Családi Pincészet
- Besenyei Borház
- Bolyki Pincészet
- Böjt Borászat
- Tóth Ferenc Pincészet
- Eszterházy Szőlőbirtok
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor
- Juhász Testvérek Pincészete
- Kovács Nimród Winery
- Molnár Pincészet
- Ostorosbor Pincészet
- Petrény Winery
- Simon Pincészet
- St. Andrea Szőlőbirtok
- Thummerer Vilmos
- Varsányi Pincészet
- Villa Wanda Bormanufaktúra
Szekszárdi borvidék
- Bodri Pincészet
- Bősz Adrián Pincészete
- Eszterbauer Borászat
- Garai Pincészet
- Heimann Családi Birtok
- Mészáros Borház
- Prantner Pince
- Schieber Pincészet
- Sebestyén Pince
- Szent Gaál Kastély és Borház
- Takler Borbirtok
- Tüske Pince
- Twickel Szőlőbirtok
- Vesztergombi Pince
- Vida Családi Borbirtok
Dátum: 2018. március 2. 18:00-21:00
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Bálterem (Erzsébet körút 43-49.)
Belépőjegyek
Sétáló kóstoló - (18:00-21:00) 7.500,- Ft/db elővételben, 8.500,- Ft/db helyszínen.
VIP jegy - A VIP jegy kizárólag a 14:00-16:00 közötti szakmai kóstolóra szól, amelyen a vendéglétszám alacsonyabb, mint az esti időpontban. A nagyközönségnek szóló, esti kóstolóra nem lehet vele belépni. Ez a jegy kizárólag előzetes átutalással vásárolható meg. Ára: 8.500,-Ft/db
Mindkét jegy tartalmazza a kóstolópoharat.
A rendezvény ideje alatt a helyszínen, a készlet erejéig jegyek korlátozott számban kaphatóak.
Információ: 74/673-709 és 0630/2355-160, e-mail: szekszardborvidek@tolna.net
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!