A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

11. 09. - 11. 12.

Budapest , Danubius Hotel GellértNovemberben ismét várja a főváros legizgalmasabb Márton napi eseménye a Danubius Hotel Gellértben!

 

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

 

 

Hetedszer is Márton napi Borfesztivál a Gellértben!
 

Az idei borfesztivál a számmisztikát és a bűvös 7-est idézi meg, hiszen ez a szám kiemelkedik a többi közül. A hetes számmal találkozhatnak többféle időszámításban, vallásban, mágiában, mesében, a magyarság történelmében és szervezetünk ritmusaiban is. 


És most, a hetedik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjaiban: Legendák találkoznak a borvacsorákon, hogy szenzációs menüt kínáljanak, megnyílik újra a Lakosztályétterem a Gasztronómia 7 csodájával, és barangolhatnak Hetedhét ország ízei között a Márton napi Sunday brunchon.

 


Ismét felvonulnak a híres szálloda összes termébe Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatnak több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, és kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokában.

 

Márton nap és borfesztivál? Akkor Gellért!

 

A kiállitók listája már most is hosszú és még folyamatosan bővítik a szervezők. Itt tudják megnézni, hogy kik azok, akikkel már bizton találkozhatnak a Gellértben.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!