Nagy Badacsony kóstoló a New Yorkban
Budapest, New York Palota
Április 14-én, szombaton újra Budapestre érkezik a Badacsonyi Borvidék.
Ezúttal 35 borászat több mint 150 féle bora mellett újdonságképpen 15 turisztikai szolgáltató kínálata is várja a látogatókat a New York Palota Róma termében.
A kiváló borok mellett a borvidék egész évben felejthetetlen élményeket nyújt: jobbnál jobb programok, gasztronómiai csodák, hangulatos szállások. Ezt a sokszínű kínálatot idén első alkalommal ismerhetik meg a rendezvény látogatói, a kiállítók között ott lesznek a legismertebb szálláshelyek, programhelyszínek, kézműves termelők, vendéglátóhelyek is, akik a borokhoz illő finomságokkal készülnek.
Az igazi ínyencek számára ajánlják a szervezők a rendezvényt kísérő két mesterkurzust, neves előadókkal, érdekes témákkal és izgalmas tételekkel. Sánta Zoltán WSET CE, Dip WSET (AIWS), Weinakademiker „Úri muri– a Kéknyelűről őszintén” című előadásában a badacsonyi Kéknyelű sokszínűségét mutatja be hét tételen keresztül. Wolf András, a Salon Étterem és a New York Kávéház executive séfje, a Bocuse d' Or Akadémia tagja, a Séfek Séfe zsűritagja pedig „Borok ételekhez vagy ételek borokhoz…” címmel mutat be bor- és ételpárosításokat. A válogatott badacsonyi borok mellé az általa kreált falatokat kóstolhatják meg a résztvevők.
Jegyárak:
- Alapjegy: 6.900 Ft
- MESTERKURZUS – 15.00 – 16.30 (Sánta Zoltán): 3.500,- Ft
- MESTERKURZUS – 17.00 – 18.30 (Wolf András): 4.900,- Ft
Bővebb információ és jegyértékesítés: http://kostolo.badacsony.com/
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!