A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nyílik a BalatonBor!

04. 22. - 04. 30.

Balaton, Több helyszínen, Nyitott borok és nyitott pincék hétvégéjeFriss, izgalmas és nagyon balatoni: itt van a BalatonBor új évjárata! A 2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, melyeket az április 18-i budapesti bemutató után két hétvégén át kiemelten lehet kóstolni szerte a Balaton körül.

 

A BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketinfogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.

A BalatonBor tavalyi fogadtatásán és sikerén felbuzdulva, idén több mint 32 balatoni borászat nyújtott be kérelmet, hogy elkészíthesse saját olaszrizlingjét a meghatározott kritériumrendszernek megfelelően. Végül 24 pincészet kapta meg a BalatonBor minősítést, így idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve.Mikor kóstolhatunk?


Két hétvégén át: 2017. április 22-23-án és 29-30-án.

 

A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat - sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.

Hol kóstolhatunk?

 


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!