A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szent Márton nap Szekszárdon

11. 15. - 11. 16.

, Szekszárd, több helyszínen



„A bornak Márton a bírója“ – tartja a hiedelem, azaz ezen a napon a bort mindenképpen meg kell kóstolni. Ennek fényében a Wine A’ More csapata bortúrázni invitál Szekszárd környékére a Márton napot követő első hétvégén. Kóstolnak mediterrán jellegű vörösborokat és néhány illatos-ropogós fehér bort is. Megcsodálják a szelíd tolnai dombokat, ellátogatnak a gyönyörű fekvésű, piciny falucskába, Bátaapátiba, ahol az Antinori márki tulajdonában lévő Tűző Birtok pincéi is megtalálhatók.

 

Szent Márton nap Szekszárdon

 

 

Szent Márton nap Szekszárdon

 

Találkoznak Szekszárd két ismert borászával, Vida Péterrel és a Takler Ferenccel, ismerkednek a kékfrankossal és a kadarkával, megtudják, miben különbözik a szekszárdi és az egri bikavér. Ellátogatnak egy kádár manufaktúrába, ahol beleshetnek a hordókészítés titkaiba.

 

ÍZELÍTŐ

♦ Szent Márton napi libavacsora

♦ látogatás és borkóstolás a Takler Borbirtokon

♦ pincelátogatás és borkóstolás Vida Családi Borbirtokon

♦ borkóstolás a Tűzkő Birtokon

♦ kádár manufaktúra látogatás

♦ ismerkedés kadarkákkal, kékfrankosokkal, bikavérekkel

♦ kislétszámú csoport

♦ Wine a'More borszakértő túravezetés

 

 

Ár: EUR 200 / HUF 65000

2 nap / 1 éjszaka

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: +36 30 2052840 és wineamore@wineamore.hu

 

AZ ÁR TARTALMAZZA

♦ Szent Márton napi libavacsorát ♦ 3 borkóstolást és pincelátogatást ♦ 2 ebédet ♦ kádárműhely-látogatást ♦ 1 éj szállást kétágyas szobában ♦ u tazást minibusszal Budapesttől Budapestig ♦ Wine a’More borszakértő túravezetést

 

Következő túraajánlat:

 

Tokaj nagymesterei, 2014. november 29-30.

Árvay és Holdvölgy borkóstolókkal, Szepsy István által vezett dűlőtúrával és borvacsorával a Gusteau Kulináris Élményműhelyben.

 

Részvételi díj: 70.000,- Ft / fő, mely tartalmazza: 1 éjszakai szállást reggelivel, borkóstolót az Árvay családnál, dűlőtúrát és borvacsorát a Gusteau Kulináris Élményműhelyben Szepsy István vezetésével, pincelátogatást és kóstolást a Holdvölgy pincéjében, helytörténeti sétát Mádon, két ebédet, utazási költségeket Budapesttől-Budapestig.

 

További részletek: http://www.wineamore.hu/hu/borturaink/the-masters-of-tokaj.html

 

Érdeklődés és jelentkezés: Wine a'More Utazási Iroda; +06-30-2052840; wineamore@wineamore.hu


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!