A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Masi Fresh & Dry Mesterkurzus

04. 05.

Budapest, Borkollégium



Töppesztéses technológiával készült Valpolicella borok kóstolója, ahol lehetőség nyílik a töppesztés nélküli alap fajtaborok kóstolására is, ezáltal megismerhető, hogy milyen értéket képvisel a boroknak a különleges eljárás alkalmazása.

 

Masi Fresh & Dry Mesterkurzus

 

A mesterkurzusok már évek óta lehetőséget adnak az együtt kóstolásra, ami mindannyiunk számára a legjobb forrás új ismeretek és egyben örömök szerzésére. Alkalmanként lelkes borimádók gyűlnek össze általában Mészáros Gabriella vezetésével, és egy-egy témát járnak körbe (például borfajta, régió, pincészet). A mesterkurzusokat kedvelők számára fontos az ízélmény mellett a megfelelő háttér-információ is, amelyet a nyílt vagy vakkóstolás előtti, illetve alatti előadásból, beszélgetésből szerezhetnek meg. Egyedi alkalmaink során szeretettel várunk mindenkit, aki a borban nem csak egy alkoholos italt lát, hanem időnként igazi műalkotást.
 
Mesterkurzusainkon gyakran végzett hallgatóinkat is üdvözölhetjük, akik számára a borral való ismerkedés mellett a közösségi együttlét is fontos szempont. Emellett természetesen örömmel látunk minden érdeklődőt, aki így jobban megismerheti iskolánkat is.
 

A vendégborászat: MASI (Veneto/Olaszország)
Az előadó: Michel Pistorio

Borsor:

1. Fresh Pinot Grigio wine 
2. Lightly-dried Verduzzo wine 
3. Masianco 
4. Fresh Molinara wine 
5. Fresh Rondinella wine 
6. Fresh Corvina wine 
7. Bonacosta Valpolicella
8. Semi-dried Molinara wine 
9. Semi-dried Rondinella wine 
10. Semi-dried Corvina wine 
11. Campofiorin 
12. Costasera Amarone Classico

 

Árak

Normál: 9.000 Ft/fő/alkalom
Extra: 12.900 Ft/fő/alkalom
Bérlet: 80.000 Ft/fő (10 db normál alkalomra)

Furmint

időpont: 2016. április 5. 18:00-21:30
helyszín: 1026 Budapest, Pasaréti út 14.
 
Jelentkezés: www.borkollegium.hu/jelentkezes
 
A tavaszi szemeszter tanfolyamai:

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!