A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Kékfrankos Nap

03. 20. - 04. 21.

, , 2012. április 21. - Budapest, Gerbeaud Ház



A Terra Hungarica új kezdeményezése a novemberi BorSzalon után a Kékfrankos Nap, amelyet április 21-én tartanak a Gerbeaud Házban. A nap során kékfrankos mesterkurzus várja majd különleges kékfrankosokkal az érdeklődőket, ami kiegészül a sétáló kóstoló tételeivel. Amivel itt találkozhatnak a vendégek, azok adalékoktól mentes, minimális beavatkozással készült borok. Melléjük pedig a Slow Food Central Budapest közreműködésével magyar kézműves sajtok is kóstolhatók.

 

Borászok:

Bott Frigyes
Pók Tamás
Kaló Imre
Szentesi József
Karner Gábor
Pósta Gergely
Franz Weninger Jr
Werner Michlits (Meinklang)

Ráspi
Orsolyáék 

Losonci Bálint
Szecskő Tamás
Maurer Oszkár
Sütő Zsolt
Melecsky Tibor (Strekov 1075)

Sajtosok:

Balla Enikő, Nagy Zsuzsa, Pozsa Panni és Sándor Tamás

További információk:

www.terrahungarica.hu 

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!