A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Gusteau Kulináris Élményműhely Furmint Február 2013

01. 11. - 02. 16.

, , 2013. február 16. - Mád, Gusteau Kulináris Élményműhely



A mádi Gusteau Kulináris Élményműhely hamar a borvidék egyik meghatározó ínyenc központjává vált. A rendszeres tematikus vacsorák sorát februárban egy Furmint Február borvacsorával folytatják. A február 16-án, szombaton megrendezésre kerülő eseményen résztvevőknek abban az élményben lehet részük, hogy a Tokaji borvidék egyik meghatározó településén, tehát a borok készítésének helyszínén ízlelhetik meg a furmintokat magas színvonalú ételek társaságában.

 

További részletekhez kattints IDE!

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!