06. 13.
Gusteau Kulináris Élményműhely Furmint Február 2013
01. 11. - 02. 16.
, , 2013. február 16. - Mád, Gusteau Kulináris Élményműhely
A mádi Gusteau Kulináris Élményműhely hamar a borvidék egyik meghatározó ínyenc központjává vált. A rendszeres tematikus vacsorák sorát februárban egy Furmint Február borvacsorával folytatják. A február 16-án, szombaton megrendezésre kerülő eseményen résztvevőknek abban az élményben lehet részük, hogy a Tokaji borvidék egyik meghatározó településén, tehát a borok készítésének helyszínén ízlelhetik meg a furmintokat magas színvonalú ételek társaságában.
További részletekhez kattints IDE!
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!