A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Pinceáron és Serpenyős Furmint Február 2013

01. 15. - 02. 02.

, , 2013. február 2. - Budapest, Serpenyős Vendéglő



Az év első borvacsorája a Pinceáron szervezésében a Furmint Februárhoz kapcsolódik majd. Február 2-án a vendég borászuk nem más lesz, mint Barta Károly, aki a Tokaji borvidék egyik legnagyobb tehetségű szőlőskertjéről, a Mád mellett található Király-hegy tetejéről, az Öreg Király-dűlőről szűri borait.

 

Az est során 5 pazar bor kerül a poharakba, hozzájuk álmodott étkek társaságában.

Borok és Étkek sora:

Tokaji Kései Furmint 2010
Klementin Saláta
(Klementin, Szárított Paradicsom, Rügysaláta)

Tokaji "Egy kis édes" 2011
Sütőtök Krémleves Pirított Tökmaggal

Tokaji Furmint 2011
Mandulakéregben Sült Fekete Tőkehal Karamellizált Téli Zöldségekkel

Tokaji Furmint - Muskotály 2011
Narancsos Kacsa

Tokaji Szamorodni Édes 2008
Sült Alma Meglepetés

A vacsora ára:
Helyszínen fizetve: 9900Ft/fő 
Előre utalva január 31-ig: 8900Ft/fő
(Rezi Kereskedelmi Kft, K&H Bank 10401110-50505656-50571006)

A vacsora házigazdája Barta Károly és Kovács Antal lesz.

Időpont: 2013. február 2. csütörtök este 7 óra.
Helyszín: Serpenyős vendéglő, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 62.

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!