A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ismét VinCe

Ültetett kóstolók sora

2013-02-12 | Tóth Adrienn


Igazán mély élményt jelenthet az embernek egy dűlősfurmint-, olaszrizling- vagy kékfrankossorban való elmerülés, sokat adhat egy pincében a borásszal beszélgetve zajló hosszú, lassú kóstoló. Ha azonban valaki úgy szeretne belekóstolni a nemzetközi borvilág pezsgésébe, hogy közben nem lépi át az országhatárt, annak évek óta a VinCe kínál erre lehetőséget. Persze az igazán inspiráló élmény érdekében nem árt előre megszervezni ott tartózkodásunkat, és a számtalan ültetett program közül még időben kiválasztani a minket érdeklőket.


Március 8-10. között Budapesten, a Corinthia Hotel Budapest falai között újra a nemzetközi borvilág költözik be Budapestre, hála a VinCe háromnapos rendezvényének. A szervezők az újdonságok kapcsán elsőként azt hangsúlyozzák ki, hogy tartják a tavalyi árakat a belépők kapcsán, az előadások jegyárainak egységesítése pedig ugyancsak kedvezően alakul a vendégek számára.

Az ültetett kóstolókon a vendégek Bollinger-pezsgőket, Gaja-borokat ízlelhetnek majd meg, de porondra kerül Kína feltörekvő borászata is. Ugyancsak különlegesnek ígérkezik az a mesterkurzus, amelyen egyszerre nyolc Master of Wine mutat be egy számára különleges bort. A VinCe Borbár kötetlenebb hangulatú kóstolásra nyújt lehetőséget óránként más-más témában, a szakmabelieknek szóló Tasting Zone-ban pedig borversenyek szervezőivel lehet információt cserélni.

A péntek szakmai nap lesz majd, csak délután 15:00-kor kezdődik a kóstolás, ellentétben a következő két nappal, amikor már délelőtt 11:00-től elfoglalják a pincészetek és borkereskedések képviselői a helyüket az asztalok mögött. Ez a nap workshopok tekintetében is csendesebb lesz, egy Secret Champagne workshop mellett vízkóstolóval várják az érdeklődőket.

Ismét VinCe

A szombati nap programjai közül már nehezebb lesz válogatni, időrend szerint jön majd: Bollinger, Ausztria, 8 MW, Jamie Goodie biodinamikus kóstoló, Masi, borzárási módok, prosecco, Wine Kids, Gaja, Villányi Prémium. Vasárnap pedig újabb izgalmas témákra kerül sor. Az előadók véget nem érő soráról és az egyéb információkról IDE kattintva tájékozódhat.

Ha értesülni szeretnél a magyar és nemzetközi borvilág híreiről, jelentkezz Primőr hírlevelünkre!

 

 



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!