A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Eperméz

Epermester Pincészet - Tahitótfalu Eperméz 2011

Véleményünk szerint

Borostyán színű poharunk tartalma, melyből intenzív, túlérett eperillat és egy kis grapefruit, valamint gyógynövényesség árad. A savak magasak, a cukortartalom azonban mérsékli őket, végülis az összkép nem hat túl édesnek. Aromatikailag kiegyensúlyozott, egyenes vonalú bor, amely az első pillanattól határozott, és később sem változik. Ízeiben eper, aszalt citrusok és gyógyfüvek. Ételhez való párosításával izgalmas gasztronómiai kalandokba vághatunk bele.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-08-16

  • Típus

    Édes
  • Borvidék

    Etyek-Buda
  • Alkohol %

    11.9 %
  • Palackmennyiség

    30000
  • Ár

    2900 Ft
  • Fajtaösszetétel

    100%-ban különböző fajtájú földieper.

A pincészet borbemutatása

100%-os eperbor, amelyben a gyümölcs dominál. Gyümölcskarakteres illat és íz, magas beltartalmi értékek. Desszertbor kategória.

Érlelési információk

Csak tartályos érlelés (INOX).

Epermester Pincészet - Tahitótfalu bemutatása

Az Epermester Pincészet születése egy nemes gondolatnak köszönhető, mely szerint célunk a már több emberöltő óta meglévő tahitótfalusi eperkultúra újraélesztése. Az itt termett kiváló minőségű földieperből, hagyományos borászati eljárással készítünk minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem használunk semmiféle mesterséges adalékokat, aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használjuk fel.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!