A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Epervér

Epermester Pincészet - Tahitótfalu Epervér 2011

Véleményünk szerint

A bor átható, érett eperillata édes hangulatot ébreszt a kóstolóban. Aromatikailag a kóstoláskor is kitartunk az illatnál, bár itt a maradék cukor ellenére a kifejezetten élénk savgerinc szikárabb, száraz hatást hoz létre, és visszafogottabbá teszi az epres ízeket. Az eper mellett más gyümölcsös asszociációk is előkerülnek, legfőképp az őszi- és sárgabarack. Felépítése kis mértékben eltér a szőlőborétól, olyan távol azonban még sincs tőle, hogy idővel ne lehetne könnyedén ráhangolódni.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-08-16

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Etyek-Buda
  • Alkohol %

    11.9 %
  • Palackmennyiség

    30000
  • Ár

    2900 Ft
  • Fajtaösszetétel

    100%-ig különböző fajtájú földeprek

A pincészet borbemutatása

: 100%-os eperbor, amelyben a gyümölcs dominál. Gyümölcskarakteres illat és íz, magas beltartalmi értékek.

Érlelési információk

Tartályos

Epermester Pincészet - Tahitótfalu bemutatása

Az Epermester Pincészet születése egy nemes gondolatnak köszönhető, mely szerint célunk a már több emberöltő óta meglévő tahitótfalusi eperkultúra újraélesztése. Az itt termett kiváló minőségű földieperből, hagyományos borászati eljárással készítünk minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem használunk semmiféle mesterséges adalékokat, aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használjuk fel.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!