A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos Grand Selection

Juhász Testvérek Pincészete Kékfrankos Grand Selection 2009

Véleményünk szerint

Színe mélyrubin. A pohárba töltve érdemes megvárni, amíg kiszellőzik. Ezután illatában fekete szilva, meggymag, gyógynövények jelennek meg, herbás. Ízében mákos rumos meggy, étcsokoládé, kis pörkölt kávé. A kortyban jó savak, lendület, egyensúly, szép tannin. Komplex, vastag, nagy testével arányos alkoholtartalom.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2016-06-07

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Eger
  • Alkohol %

    14,0 %
  • Palackmennyiség

    nincs adat
  • Ár

    5500 ft
  • Fajtaösszetétel

    100% kékfrankos

Juhász Testvérek Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Juhász Testvérek Pincészetének új borcsaládja a Grand Selection. A "nagy válogatás" család létrehozásával az eddigi kiváló minőségünk egy új szintre történő emelése volt a cél. Olyan borok elkészítése, melyek egyediek és tökéletesen tükrözik Egert. A gyönyörű, sokszínű és utánozhatatlan borvidéket.

Pinceidő

azonnal fogyasztandó

Juhász Testvérek Pincészete bemutatása

Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!