A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
tejminőség
A Bükki Sajtok készítője
Egy sajtműhelybe pillanthattunk be 1. rész
Reggel hét órakor a nap azzal kezdődik, hogy átvesszük a hűtött tejet, amely két környékbeli partnertől érkezik. Ezután egy szűrőn keresztül egy kétszázötven literes sajtüstbe kerül az alapanyag, amelyet a készítendő sajt típusának megfelelően savanyítunk. A sajtkészítés is a tej fermentációjával indul, és ez sokban befolyásolja a minőséget, akárcsak a bor esetében - számol be egy átlagos nap indulásáról Sándor Tamás, a Bükki Sajtok készítője, akit egri bortúránkon kerestünk fel.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás