A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Puklus Pincészet

Tokaj


A hagyományokat megőrizve, új stílusban a minőségért! Édesapánk, Puklus János 1974-ben alapította a pincészetünket. Birtokunk szőlőterületei Tokaj-Hegyalja legdélibb részén, Bodrogkeresztúr, Tarcal és Bodrogkisfalud első osztályú dűlőiben találhatók. 15 hektárnyi ültetvényt művelünk. Főbb szőlőfajtáink a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály, de megtalálható a zéta, a kövérszőlő, a gohér, a tarcal-sorozat és egy kis cabernet sauvignon és cabernet franc is. Szőlőfeldolgozónk korszerű, megfelel az új reduktív, illetve a hagyományos oxidatív technológia követelményeinek is. Boraink hagyományos tokaji érlelését négy kisfahordós pince segíti. Pincéink tárolókapacitása 2000 hektoliter, hagyományos gönci (136l) és szerednyei (180-220 l) hordókkal. A fahordós érlelés időtartamát mindig a bor egyénisége határozza meg, ez általában 3-5 év. Puklus Csaba és Puklus Péter

Puklus Pincészet borai

Cím

3916 Bodrogkeresztúr Tarcali út 13.

Telefonszám

06-47-396-415

Megközelíthetőség

Budapest-Szerencs-Bodrogkeresztúr

E-mail puklusbor@puklusbor.hu

Honlap http://www.puklusbor.hu

Borkóstoló

Tételszám

6-9 bor

Kóstoló ára

2600-3200 Ft

Borkorcsolya

pogácsa, sós rágcsálni való

Bejelentkezés

06-30-487-5735

Vendéglátás

Hidegkonyha

van

Melegkonyha

van

Szállás

Ágyszám

7 szoba, 18 ágy (3 db kétágyas, 4 db háromágyas)

Ár

Nincs adat

Szakmai profil

Alapítás éve

1974

Éves palackszám

30000

Szőlész

Család

Borász

Család

Termesztett fajták

furmint, hárslevelű, sárga muskotály, kabar, kövérszőlő, zéta, gohér

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!