A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A kakaóbab ezer arca

10. 20.

Budapest , Béterv Illatvacsora Lakásétterem



Októberben a kakaó a főszereplő!

 

Áth-Horváth Zsóka kakaósommelier-rel közösen repítenek el a kakaó izgalmas világába. Hogy mire használható a kakaóbab?
A menühöz a Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely madagaszkári kakaóbab feldolgozásával készült saját, azaz "bean-to-bar" csokoládéját használják. Madagaszkár északnyugati részén, a Sambirano-völgyben lévő ültetvények számos nemzetközileg elismert csokoládékészítő kedvelt kakaóbab termőterületének számítanak. Az itt termő kakaóbabokat számos mesterszakács és világhírű séf valamint csokoládé készítő használja szerte a világon.
A Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokból dolgozik. Fokozott figyelmet fordít a kakaóbabok kiválasztására, származási helyére és feldolgozására; így a gyártás során felhasznált összetevők csak nemes ültetvényekről származhatnak.


Amuse bouche: Olívabogyó csokoládémázban
Előétel: Mangós libamáj zserbó - füstültsós meggymártással
Leves: Mexikói chilis csokileves - avokádóval ás tortillacsíkokkal
Főétel: Báránygerinc kakaós borókával - körtés-gyömbéres zellerpüré
Desszert: Tonkababos tarte au chocolate - kardamomos törökmogyórókrémmel és kávéhabbal 

Azt hiszem, az étlap elég meggyőző. Ha ön is kalandvágyó, mindenképp ott a helye.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!