A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Almásy Vendéglő Furmint Február 2015

02. 27.

, Budapest, Almásy Vendéglő



2015. február 27-én, pénteken 19 órakor egy különleges borestre várják az Almásy Vendéglőben az ínyenceket. Először a Furmint Február jegyében három tokaji furmintot mutatnak be, melyeket Kézdy Dániel, a Furmint Február főszervezője válogatott ki és mutat be. A termőterületről és a borászokról olvashatnak a „Tokaj Emberek és Dűlők” című könyvben, melyet a helyszínen kézbe is vehetnek, illetve rendelhetnek, kedvezményes áron. A vacsora további részében egy feltörekvő, a borai által egyre ismertebbé váló, ifjú, egri borász Havas Balázs fogja bemutatni a Havas&Tímár borászatot és kitűnő kézműves borait.

 

Almásy Vendéglő Furmint Február 2015

 

 

Almásy Vendéglő Furmint Február 2015

 

Leányka 2013
Cabernet Sauvignon 2011
Kékfrankos 2013 (hordóminta)
„Franom” Cabernet Franc 2012

 

Menü

 

Hideg sült császárhús, savanyított zöldségekkel
Sertéshálóban sült vagdalt, vajas zellerpürével
Véres hurkával töltött szűzpecsenye, szalonnás kelbimbóval, burgonyával
Málnás pohárdesszert

 

A vacsora ára a borokkal: 8.600,- Ft.
Borok nélkül a menü ára 6.000,- Ft.

 

Asztalfoglalás:
info@almasyvendeglo.hu
06 1 315 1338

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!