A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Aszú December

12. 02. - 12. 23.

Budapest, Time Out Market



 

Aszú December

 

Az aszú a magyar borkultúra páratlan ékköve, a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász szakértelme harmonikusan találkozik. Minden korty a hagyomány és a türelem történetét meséli el. Decemberben minden kedden különleges kóstolóest keretében fedezheti fel az aszú varázsát.

 

December 2. – Balassa Pince

A Balassa Pince a tokaji hagyományok kifinomultságát ötvözi a modern borászati gondolkodással. Aszúik mézes gazdagsága és selymes, barackos jegyei kiválóan tükrözik a borvidék egyedi karakterét.

December 9. – Szepsy Pince

Szepsy István világhírű borászata a Tokaji aszú egyik legmeghatározóbb képviselője. Borai mélyek és összetettek, kortyonként érezhető bennük a szőlő, a dűlők és a borászmesterség iránti tisztelet.

December 16. – Gizella Pince

A családi kézben működő Gizella Pince meghatározó szereplője a borvidéknek. Aszúik eleganciája és harmóniája a hagyományos stílust követi, természetes, finom aromákkal átszőve.

December 23. – Oremus

Az Oremus a Tokaji aszú egyik legismertebb neve, amelyet kifinomultságáról és precizitásáról ismernek. Gazdag textúrájú, mély ízvilágú és hosszú lecsengésű aszúik méltó befejezése az évnek.

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!