A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Heimann Borvacsora

09. 22.

Budapest , Almásy Vendéglő



Heimann borokhoz illő ínycsiklandozó menüsorral várják önöket az Almásy Vendéglőben!

 

Heimann Borvacsora

 

A Heimann család a XVIII. században került Szekszárdra. Az ősök, dédapák, nagypapák kitartó szorgalmas munkája, a tapasztalatok a szőlőben, borkészítésben, alapozták meg a jelenlegi családi birtokot, amit a rendszerváltás után sikerült a jelenlegi kimagasló szintre emelni.
A folyamatosan fejlődő pincészetet és a borokat Heimann Zoltán Úr személyesen mutatja be kedves vendégeinknek.


Menü



Csók Rózsi Mama szűretlen rosé 2016

 

Viogner 2016
Pácolt hering, cikória, torma

 

Kadarka 2016 - Kadarka Céh-kereszt 2016
Bárány, paprika, bulgur

 

Kékfrankos Alte Reben 2014  -  Bikavér 2014
Sólet, libamell


Birtokbor 2014  -  Barbár 2013
„Coq au vin”, rántott kakashere, kakastaréj, parázs burgonya

 

Mascarpone habos szilvás desszert

 


 

 

A menü ára a borsorral: 11.000,- Ft.

Vacsora borok nélkül: 7.500,- Ft.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!