Heimann Borvacsora
Budapest , Almásy Vendéglő
Heimann borokhoz illő ínycsiklandozó menüsorral várják önöket az Almásy Vendéglőben!
A Heimann család a XVIII. században került Szekszárdra. Az ősök, dédapák, nagypapák kitartó szorgalmas munkája, a tapasztalatok a szőlőben, borkészítésben, alapozták meg a jelenlegi családi birtokot, amit a rendszerváltás után sikerült a jelenlegi kimagasló szintre emelni.
A folyamatosan fejlődő pincészetet és a borokat Heimann Zoltán Úr személyesen mutatja be kedves vendégeinknek.
Menü
Csók Rózsi Mama szűretlen rosé 2016
Viogner 2016
Pácolt hering, cikória, torma
Kadarka 2016 - Kadarka Céh-kereszt 2016
Bárány, paprika, bulgur
Kékfrankos Alte Reben 2014 - Bikavér 2014
Sólet, libamell
Birtokbor 2014 - Barbár 2013
„Coq au vin”, rántott kakashere, kakastaréj, parázs burgonya
Mascarpone habos szilvás desszert
A menü ára a borsorral: 11.000,- Ft.
Vacsora borok nélkül: 7.500,- Ft.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!