A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ünnepi borvacsora

12. 19.

, Budapest, Fricska Gastropub



Néhány hete nyitotta meg kapuit a Fricska és máris tőlük hangos a város! Az ifjú konyhafőnökök Giczi Andor és Nagy Szabolcs, illetve fiatal csapatuk, élményszámba menő ételkölteményeket varázsolnak a tányérra, a vendégtérben pedig Csongrádi Csaba - az egykori Olimpia porondmestere - tartja kezében a dolgok menetét. S vajon mi sül ki mindebből, ha kézműves borok (többek között az ország 3. legjobb fehérbora és az ország talán egyetlen természetes édes vörösbora) is belekeverednek a dolgokba? Ha velük tart, megtudhatja!

 

A felszolgálásra kerülő étkek és borok sora:

 

Makréla, angol zeller, zöldalma
Tokaji Furmint Tállya 2012

 

Leves - Paszternák, gomba, libamáj
Pontica Pince Móri Ezerjó 2012

 

Kacsazuza, rizotto, cékla
Eger Cottage Piros (Siller) 2013

 

Bárány, ravioli, lencsék
Bencze Családi Birtok Badacsonyi Pinot Noir 2013

 

 

Szarvas, gesztenye, gnocchi, sütőtök
Nyolcas Ádám Egri Merlot 2011

 

Szeder, mák, bazsalikom, csokoládé
Dániel Pince Vamp 2011 Cuvée

 

A vacsora ára: 11.000 Ft/fő

 

De van egy jobb ajánlatuk is: amennyiben a részvételi díjat átutalással egyenlíti ki december 15-ig, a vacsora ára 8.990 Ft/fő!

 

További információkért kattints IDE!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!