Ünnepi borvacsora
, Budapest, Fricska Gastropub
Néhány hete nyitotta meg kapuit a Fricska és máris tőlük hangos a város! Az ifjú konyhafőnökök Giczi Andor és Nagy Szabolcs, illetve fiatal csapatuk, élményszámba menő ételkölteményeket varázsolnak a tányérra, a vendégtérben pedig Csongrádi Csaba - az egykori Olimpia porondmestere - tartja kezében a dolgok menetét. S vajon mi sül ki mindebből, ha kézműves borok (többek között az ország 3. legjobb fehérbora és az ország talán egyetlen természetes édes vörösbora) is belekeverednek a dolgokba? Ha velük tart, megtudhatja!
A felszolgálásra kerülő étkek és borok sora:
Makréla, angol zeller, zöldalma
Tokaji Furmint Tállya 2012
Leves - Paszternák, gomba, libamáj
Pontica Pince Móri Ezerjó 2012
Kacsazuza, rizotto, cékla
Eger Cottage Piros (Siller) 2013
Bárány, ravioli, lencsék
Bencze Családi Birtok Badacsonyi Pinot Noir 2013
Szarvas, gesztenye, gnocchi, sütőtök
Nyolcas Ádám Egri Merlot 2011
Szeder, mák, bazsalikom, csokoládé
Dániel Pince Vamp 2011 Cuvée
A vacsora ára: 11.000 Ft/fő
De van egy jobb ajánlatuk is: amennyiben a részvételi díjat átutalással egyenlíti ki december 15-ig, a vacsora ára 8.990 Ft/fő!
További információkért kattints IDE!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!