A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Egri Bikavér

Juhász Testvérek Pincészete Egri Bikavér 2008

Véleményünk szerint

Határozott, katonás fellépéssel köszönt a bor, benne ott menetelnek a fűszeres, piros ribizlis, cseresznyés illatjegyek. A korty az aromák tekintetében az illatnak megfelelően halad, itt is a fűszerek és a gyümölcsök dominálnak. Utóbbiakat hűvös hangulatúvá, a testet pedig könnyed érzetűvé teszi a markáns savgerinc. A lekerekedett tanninok a háttérbe húzódnak. Sertéshúsból, káposztából és más zöldségekből készített parasztcsorbát kínálnánk hozzá.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-01-17

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Eger
  • Alkohol %

    13.0 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    1500 Ft
  • Fajtaösszetétel

    40% kékfrankos
    30% blauburger
    15% cabernet
    15% merlot

Juhász Testvérek Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Juhász Testvérek tradicionális pincészete a szép és komoly borok létrehozását tűzte ki célul, melyeket az odafigyelés és különleges gondosság jellemez a telepítéstől a tölgyfa hordós érlelésen át a palackba kerülésig.

Érlelési információk

Tölgyfa hordós érlelés

Hol vásárolható meg

In Vino Veritas

Juhász Testvérek Pincészete bemutatása

Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!