A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Paptag Rosé

Juhász Testvérek Pincészete Paptag Rosé 2010

Véleményünk szerint

Érett szamócára, málnára, csipkebogyóra emlékeztet a bor édes hangulatú illata. A korty követi ezt a vonalat, aromatikailag itt is a különböző piros bogyós gyümölcsök dominálnak. A korty kerek, savból épp annyi van benne, hogy frissen tartsa az ízeket, de dominánsan nem kiugró, inkább lágy az érzet, így magában is jól fogyasztható a bor. Érdemes elkortyolgatni mielőtt polcokra kerülne az új évjárat.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-09-13

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Eger
  • Alkohol %

    12.0 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    900 Ft
  • Fajtaösszetétel

    50% kékfrankos
    25% merlot
    25% cabernet sauvignon

Juhász Testvérek Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A családi pincészet legértékesebb dűlőjéről származó különleges rosébor. Későn szüretelt, érett szőlőből készült, szép, gyümölcsös illatú, gazdag karakteres rosébor. Ízében az érett szőlő sokszínűsége és tüze gyönyörködtet. Fogyasztását 12 fokon ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 1-1,5 év.

Érlelési információk

Tartályos érlelés.

Pinceidő

1-1,5 év

Hol vásárolható meg

In Vino Veritas

Juhász Testvérek Pincészete bemutatása

Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!