A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Keresés
Találatok száma: 18
Sommelier-t keres a Costes étterem
Fehérítésnek kell következnie a magyar gasztronómiában - 1. rész
Alig találni Magyarországon olyan vendéglátós szakembert, aki szeretné jól végezni a munkáját, az ágazatban pedig egyértelműen fehérítésnek kell következnie – vallja Hamvas Zoltán, a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakja.
Tiago Sabriago: a szenvedélyes portugál
Az idei Magyar Borok Bálján már a belépéskor a szenvedélyes, protekcionista portugál Michelin-csillagos szakács, Tiago Sabriago által megálmodott falatkákat kóstolhattuk.
Egy sommelier a harmadik fázisban
Aki egy Michelin-csillagos étterem sommelier-jeként dolgozik, időnként érheti akkora megtiszteltetés, hogy a Master of Wine Institute elnöke bókol neki.
Egy szerkesztőség kedvenc cikkei
Amikor az újságíró választ...
Báli fogások sétáló verzióra
Már javában zajlanak a Magyar Borok Bálja 2017 előkészületei, a Vinoport pedig, mint szakmai támogató, a legjobb feladatokat kapja: a menüt és a borokat teszteljük.
Almához nem lehet Elixírt inni!
Almához nem lehet Elixírt inni! – azaz az igazán szép villányi borok komolyabb ételeket kívánnak.
Több tucat Michelin-csillago(s)t kapott a Costes Downtown
A Bocuse d’Or eddigi nyertesei és az idei versenyzők, köztük több tucatnyi Michelin–csillagos séf vacsorázott a nemrég a Vigyázó Ferenc utcában.
Tiago Sabarigo: Végre megismerhetem a szakmát
A portugál Tiago Sabarigo a tavalyi nyitás óta a Costes Downtown egyik legerősebb bástyája. A Gourmet Fesztiválon is őt találtuk az étterem standjában.
Villámgyors Gourmet-talpaló
Ha még bizonytalan, hogy mely éttermeknek garantáljon helyet a gyomrában, talán segítünk önnek ajánlatainkkal.
Michelin-csillagos, csak kávét nem főz
Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes séfje végtelenül szerény, kedd délutáni találkozásunk például rögtön a bocsánatkérésével kezdődött.
Túlzás nélkül: ilyen ebédet még nem evett Magyarország
Evett már Michelin-csillagos fogást? És ötöt egymás után? És ötöt egymás után öt különböző Michelin-csillagos séftől?
1
2
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás