Achaval-Ferrer
Argentína
Egy álom valóra váltása volt az Achaval-Ferrer pincészet 1998-as indítása. Négy jóbarát kiegészülve két toszkánai sztárborásszal, Roberto Cipresso-val és Tiziano Siviero-val a nehezebb utat választotta.A világszerte kitört Malbec lázt meglovagolva készíthettek volna könnyen érthető, (túl) gyümölcsös, újfahordóval mesterkélten támogatott borokat. E helyett ők inkább a hagyományokra épülő újítást és legfőképp a természetes adottságok tiszteletét kombinálták előremutató gondolkodással.
CímNincs adat |
TelefonszámNincs adat |
E-mail rendeles@wineage.hu |
Honlap http://www.wineage.hu |
Borkóstoló
TételszámNincs adat |
Kóstoló áraNincs adat |
BorkorcsolyaNincs adat |
BejelentkezésNincs adat |
Vendéglátás
HidegkonyhaNincs adat |
MelegkonyhaNincs adat |
Szakmai profil
Alapítás éve1998 |
Éves palackszám230000 |
SzőlészSantiago Achaval |
BorászRoberto Cipresso |
Termesztett fajtákMalbec, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!