A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
  • Tornai Tamás A csavart sárgarépa és a dinamitcékla esete a magyar borral Tornai Tamás |

    2018-08-09 13:20:00

    Eredeti ötletek, bátor és hatékony marketing, szárnyaló jövedelmezőség az egyik oldalon: ez a világ. Rugalmatlanság, egyre nagyobb lemaradás, feleslegesen elköltött milliárdok a másik oldalon: ez Magyarország. Lehetne másképp is.
  • Németi Sándor Csülköt a csárdából! Németi Sándor |

    2018-07-19 10:00:00

    Felejtsük el a balatoni szocreálos csárdákról kialakított képet, hiszen ebben a műfajban is találunk a tó körül kimagaslóan jó helyeket.
  • Németi Sándor Nyurgaponty Kistücsök módra Németi Sándor |

    2018-06-06 08:59:38

    A Kistücsök a Balaton és talán Magyarország egyik legismertebb éttermének számít. Klasszikus ízek modern csavarral, kreatív konyha és a legjobb alapanyagok – mindez egy családias, professzionális hangulatban.
  • Tornai Tamás Ész, erő és akarat emelheti fel a magyar szőlő- és borgazdaságot Tornai Tamás |

    2018-05-27 17:28:11

    A fejlődéshez a szőlő- és borágazat megkapta az önszabályzó jogosítványokat, a fejlesztéshez pedig százmilliárdokat. Az államnak, az ágazatirányításnak ma is az lenne a legjobb, ha az ágazat szereplői képesek lennének az önigazgatásra, és jól tudnának élni a jogaikkal.
  • Tornai Tamás Hajtásválogatás - közelegnek a hegyközségi választások Tornai Tamás |

    2018-05-25 13:30:00

    Magyarország különleges borvidékein egy hektár termő ültetvény költsége területtel, szőlőtelepítéssel és a termőre fordulásig jelentkező gondozási ráfordításokkal elérheti a 20-25 millió Ft-ot, azaz az ültetvény élettartama alatt felmerülő összes költség felét. Mi és ki védi meg a termelőt, hogy jelentős befektetései ne vesszenek kárba? Létezik olyan intézmény, amely képes hatékonyan szolgálni a termelőket?
  • Németi Sándor Vadhúshoz se féljünk fehérbort kínálni Németi Sándor |

    2018-05-10 14:31:49

    Győrffy Árpád séf hitvallása az eredeti, rusztikus brasserie fogások továbbgondolása egy kis csavarral. Ebben a szellemben vezeti magabiztosan és stabilan már több éve éve a Four Seasons Gresham Palace-ban a Kollázs Brasserie&Bart.
  • Németi Sándor Pisztráng, buborékkal Németi Sándor |

    2018-04-28 06:00:00

    Fiatalos hangulat és minőségi bisztrókonyha; nem mellesleg idén a Dining Guide étteremkalauz az ország TOP 10 vidéki étterme közé sorolta. Ha Egerben járnak, keressék fel a vár lábánál a Macok Bisztrót, a kulináris élmény garantált.
  • Árvay János A jelszó: fürtkezdemény! Árvay János |

    2018-04-26 06:00:00

    A múltkor még azt írtam, hogy elmaradásban van az időjárás. Na, megint megtréfált minket a természet. Olyan melegre, majdnem szaharai hőségre váltott, hogy minden nekilódult a határban és a kertekben.
  • Bari István Tavasz eleji ültetvénygondozás és tervek 2018-ra Bari István |

    2018-04-11 11:09:30

    Hosszú és változékony telet tudhatunk magunk mögött, mely a Balatonboglári borvidéken is megviselt néhány szőlőültetvényt. Szokatlanul erős lehűlést tapasztalhattunk március vége felé, ezért a borvidéken kevésbé szerencsés fekvésű dűlőkben gyakran találkozhatunk fagy okozta rügykárosodással. Ettől eltekintve a szőlőültetvények szépek.
  • Németi Sándor Rozé champagne kíséri a feketeribizlis kacsamájat Németi Sándor |

    2018-04-06 07:00:00

    Pesti István pályáját 1986-ban a Grand Hotel Hungáriában kezdte; az ő vezetésével szerezte meg a budapesti Tanti étterem a Michelin csillagot 2015-ben. Most Tatán a Platán éttermet erősíti szaktudásával; munkássága alatt több elismerést is bezsebelt. Az ő receptje következik, egy remek rozé pezsgővel kísérve.
  • Németi Sándor Kacsamáj, lecsó... és egy pohár kékfrankos Németi Sándor |

    2018-03-24 07:00:00

    A Magyarország meghatározó éttermei és séfjei sorozat újabb állomásában Erhardt Zoltán tulajdonos-séfnek köszönhetően egy könnyen elkészíthető, igazi magyaros ízvilágú étel receptjét olvashatják.
  • Németi Sándor Trópusi hangulatban Németi Sándor |

    2018-03-08 11:00:00

    A kinti hideg időre való tekintettel érkezzen egy ínycsiklandozó desszert, amihez egy édes bort ajánlok most.