A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
  • Tömböly L. Adrienn Vakkóstolás városnézéssel párosítva - 3. rész Tömböly L. Adrienn |

    2018-12-08 08:00:00

    Kedves Olvasó! Egy – a bor világtérképén meghatározó helyet elfoglaló – borrégió három borászatának 16 borát felölelő kóstolóra invitálunk. A kóstolás vakkóstolás lesz, nem áruljuk el melyik ez a borrégió, de ha egy kicsit is kedveled a borokat, hamarosan kitalálod. Ahogy a borokhoz ételt, úgy a borászatokhoz városnézést párosítottunk. Kóstolásra fel!
  • Tömböly L. Adrienn Vakkóstolás 3 részben városnézéssel párosítva - 2.rész Tömböly L. Adrienn |

    2018-12-01 08:00:00

    Kedves Olvasó! Egy – a bor világtérképén meghatározó helyet elfoglaló – borrégió három borászatának 16 borát felölelő kóstolóra invitálunk. A kóstolás vakkóstolás lesz, nem áruljuk el melyik ez a borrégió, de ha egy kicsit is kedveled a borokat, hamarosan kitalálod. Ahogy a borokhoz ételt, úgy a borászatokhoz városnézést párosítottunk. Kóstolásra fel!
  • Tömböly L. Adrienn Vakkóstolás városnézéssel párosítva - 1. rész Tömböly L. Adrienn |

    2018-11-24 08:05:06

    Kedves Olvasó! Egy – a bor világtérképén meghatározó helyet elfoglaló – borrégió három borászatának 16 borát felölelő kóstolóra invitálunk. A kóstolás vakkóstolás lesz, nem áruljuk el melyik ez a borrégió, de ha egy kicsit is kedveled a borokat, hamarosan kitalálod. Ahogy a borokhoz ételt, úgy a borászatokhoz városnézést párosítottunk. Kóstolásra fel!
  • Hernyák Tamás Az utolsó cseppig tele a pince, a borok egyelőre kimagaslóak Hernyák Tamás |

    2018-10-28 08:00:00

    A szüret befejeztével végre belevethetjük magunkat az évjárat elemzésébe: milyen is volt 2018?
  • Evans Victoria Túllépve a klasszikus bor-étel párosításokon Evans Victoria |

    2018-10-05 06:29:21

    Milyen ételhez milyen bor illik? Egyszerűnek tűnő kérdés, mivel vannak klasszikus alapelvek arra vonatkozóan, hogy milyen típusú ételhez milyen stílusú bort fogyasszunk. De a klasszikus pillérek egyfelől rémesen unalmasak, másfelől nem is mindig működnek.
  • Füle Lídia Pultosnak álltam a Balatonfüredi Borheteken Füle Lídia |

    2018-08-28 07:12:08

    A bor iránti csillapíthatatlan megszállottságom egy újabb kalandra hívott. Ezúttal nem külföldre; most itthon fogtam meg a borosüvegek, -poharak – akarom mondani, a munka végét.
  • Tornai Tamás A csavart sárgarépa és a dinamitcékla esete a magyar borral Tornai Tamás |

    2018-08-09 13:20:00

    Eredeti ötletek, bátor és hatékony marketing, szárnyaló jövedelmezőség az egyik oldalon: ez a világ. Rugalmatlanság, egyre nagyobb lemaradás, feleslegesen elköltött milliárdok a másik oldalon: ez Magyarország. Lehetne másképp is.
  • Németi Sándor Csülköt a csárdából! Németi Sándor |

    2018-07-19 10:00:00

    Felejtsük el a balatoni szocreálos csárdákról kialakított képet, hiszen ebben a műfajban is találunk a tó körül kimagaslóan jó helyeket.
  • Németi Sándor Nyurgaponty Kistücsök módra Németi Sándor |

    2018-06-06 08:59:38

    A Kistücsök a Balaton és talán Magyarország egyik legismertebb éttermének számít. Klasszikus ízek modern csavarral, kreatív konyha és a legjobb alapanyagok – mindez egy családias, professzionális hangulatban.
  • Tornai Tamás Ész, erő és akarat emelheti fel a magyar szőlő- és borgazdaságot Tornai Tamás |

    2018-05-27 17:28:11

    A fejlődéshez a szőlő- és borágazat megkapta az önszabályzó jogosítványokat, a fejlesztéshez pedig százmilliárdokat. Az államnak, az ágazatirányításnak ma is az lenne a legjobb, ha az ágazat szereplői képesek lennének az önigazgatásra, és jól tudnának élni a jogaikkal.
  • Tornai Tamás Hajtásválogatás - közelegnek a hegyközségi választások Tornai Tamás |

    2018-05-25 13:30:00

    Magyarország különleges borvidékein egy hektár termő ültetvény költsége területtel, szőlőtelepítéssel és a termőre fordulásig jelentkező gondozási ráfordításokkal elérheti a 20-25 millió Ft-ot, azaz az ültetvény élettartama alatt felmerülő összes költség felét. Mi és ki védi meg a termelőt, hogy jelentős befektetései ne vesszenek kárba? Létezik olyan intézmény, amely képes hatékonyan szolgálni a termelőket?
  • Németi Sándor Vadhúshoz se féljünk fehérbort kínálni Németi Sándor |

    2018-05-10 14:31:49

    Győrffy Árpád séf hitvallása az eredeti, rusztikus brasserie fogások továbbgondolása egy kis csavarral. Ebben a szellemben vezeti magabiztosan és stabilan már több éve éve a Four Seasons Gresham Palace-ban a Kollázs Brasserie&Bart.