A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Juhász Testvérek Pincészete

Eger


Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.

Juhász Testvérek Pincészete borai

Cím

3300 Eger Kőlyuk Pincesor 33.

Telefonszám

+36 20 973 1770

E-mail juhaszvin@upcmail.hu

Honlap http://www.juhaszvin.hu

Borok megvásárolhatósága

Juhász Testvérek Pincészete borok ingyenes szállítással

Borkóstoló

Tételszám

8

Kóstoló ára

3500 ft/főtől

Borkorcsolya

igen

Bejelentkezés

+36 20 973 1770

Vendéglátás

Hidegkonyha

Van

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

1996

Éves palackszám

Nincs adat

Szőlész

Nincs adat

Borász

Nincs adat

Termesztett fajták

Olaszrizling, Muscat Ottonel, Chardonnay, Kékfrankos, Blauburger, Cabernet sauvignon és franc, Merlot, Pinot Noir

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!