Epermester Pincészet - Tahitótfalu
Etyek-Buda
Az Epermester Pincészet születése egy nemes gondolatnak köszönhető, mely szerint célunk a már több emberöltő óta meglévő tahitótfalusi eperkultúra újraélesztése. Az itt termett kiváló minőségű földieperből, hagyományos borászati eljárással készítünk minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem használunk semmiféle mesterséges adalékokat, aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használjuk fel.
Cím2022 Tahitótfalu Boros Izabella u. 2. |
TelefonszámNincs adat |
MegközelíthetőségA 11-es főútról |
|
E-mail szaboivan@epermester.hu |
Honlap http://www.epermester.hu |
Borkóstoló
TételszámNincs adat |
Kóstoló áraNincs adat |
BorkorcsolyaNincs adat |
BejelentkezésNincs adat |
Vendéglátás
HidegkonyhaNincs adat |
MelegkonyhaNincs adat |
Szakmai profil
Alapítás éve2010 |
Éves palackszám50000 |
SzőlészNincs adat |
BorászSzabó Iván |
Termesztett fajtákNincs adat |
|
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!