Juhász Testvérek Pincészete
Eger
Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.
Cím3300 Eger Kőlyuk Pincesor 33. |
Telefonszám+36 20 973 1770 |
E-mail juhaszvin@upcmail.hu |
Honlap http://www.juhaszvin.hu |
Borok megvásárolhatósága |
Borkóstoló
Tételszám8 |
Kóstoló ára3500 ft/főtől |
Borkorcsolyaigen |
Bejelentkezés+36 20 973 1770 |
Vendéglátás
HidegkonyhaVan |
MelegkonyhaNincs |
Szakmai profil
Alapítás éve1996 |
Éves palackszámNincs adat |
SzőlészNincs adat |
BorászNincs adat |
Termesztett fajtákOlaszrizling, Muscat Ottonel, Chardonnay, Kékfrankos, Blauburger, Cabernet sauvignon és franc, Merlot, Pinot Noir |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!