A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Geszler Családi Pincészet

Mór


Sváb hagyomány, tüzes Ezerjó, családias hangulat A Geszler Családi Pincészet egy a nevéből is kitűnő móri családi borászat a Móri Borvidéken, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek. A szőlő, a bor körüli minden feladaton ott van a kezünk nyoma, a móri bor szeretete és tisztelete, ezt az ősi rajongásunkat adjuk át a borkóstolókon is a vendégeinknek felszabadult, vidám hangulatban, ahogy ezt láttuk apáinktól, nagyapáinktól, dédapáinktól... Mert ha a dugó kikerül a palackból, akkor lehet igazán megismerni minket, a borvidéket és így lesz egy pár órás programból egy maradandó élmény mindannyiunknak, reméljük Önöknek is, nekünk bizonyára, mert nagyon szeretjük a társaságot, az ízes beszélgetéseket. Két pince, két stílus Két pincénk ugyanazon domb két oldalán helyezkedik el majdnem egymás mögött pár percnyire egymástól, Zrínyi utcai 40 fős "kispincénk" családi örökség, ebben a több mint 200 éves sváb borkóstolópincében megállt az idő, hagyományos pince hagyományos sváb berendezésekkel: tiszta szobával, présházzal, bálványpréssel, a pincében fahordókkal, a szőlődomb tetejére állva Vénhegyre (szőlődomb), Vértesre néző panorámával. A domb másik oldalán pedig egy szintén legalább 200 éves korszerűsített akadálymentesített "nagypincénk" ami egy modern látványborászat, alsó szintjén a feldolgozó, palackozó résszel, tartályokkal, mély, hosszú pincével, álló borkóstoló helyiséggel a bortrezorban emeleti szintjén 75 fős elegáns borkóstolóteremmel, kerti pavilon résszel, csodás Bakonyra néző panorámával.

Geszler Családi Pincészet borai

Cím

8060 Mór Zrínyi utca 25.

Telefonszám

06-20-552-7030

Megközelíthetőség

Látogassanak el hozzánk a Közép-Dunántúlra, a Fejér megyében található Ezerjó élményeket rejtő kedves kisvárosunkba: Mórra, az Ezerjó hazájába. A Móri Borvidék központja a Vértes és a Bakony hegységek közt fekszik a Móri medencében, Budapesttől és az osztrák határtól 1 órányira a Balatontól, Győrtől, a szlovák határtól 1 órányira, a Velencei tótól, Székesfehérvártól, Tatabányától félórányira, szinte az ország szívében. Ha megérkeztek Mórra... ...és beértek a belváros egyetlen körforgalmához, akkor Pusztavám felé kell venni az útirányt a gyönyörű gesztenye soron át, majd a 2. kereszteződésnél balra kell fordulni. A Kapucinus templomot elhagyva, a Wekerle Sándor emlékmű mellett elhaladva, az óvoda jobb felén lévő utcába: a Martinovics utcába érnek, ahol a jobb oldalon találják meg modern látványborászatunkat. Hogyha pedig az emlékmű mögötti utcába fordulnak be, akkor a Zrínyi utcában is vannak, középtájon bal oldalon lesz a tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pincénk. Ha netán eltévednének, hívják a 06 (30) 481-9248-as telefonszámot!

E-mail info@geszlerpince.hu

Honlap http://www.geszlerpince.hu

Borkóstoló

Tételszám

5-10

Kóstoló ára

1 500 Ft + Áfától

Borkorcsolya

egy igazi móri sváb különlegesség kvircedli, mely minden kóstolóhoz jár/ paraszttál/ meleg étel előzetes egyeztetés alapján

Bejelentkezés

06-20-552-7030

Vendéglátás

Hidegkonyha

Nincs

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

1992

Éves palackszám

13000

Szőlész

Geszler Imre, Geszler József

Borász

Geszler Imre, Geszler József

Termesztett fajták

ezerjó, chardonnay, királyleányka, tramini, zenit

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!