A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Solierben is megünneplik a Furmint Februárt

01. 11. - 02. 29.

, , 2012. február - Gödöllő, Solier Étterem



Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is várja majd furmintokkal és azokhoz komponált étel különlegességekkel a Gödöllőn található Solier Café az érdeklődőket. Számtalan fogás és bor csinál majd kedvet ahhoz, hogy ne csak egyszer térjünk be a vendéglőbe e hónapban, mindig újabb és újabb párosítást kipróbálni.

 

Csülök carpaccio, barackmagolajos
mesclun salátával 1.290,-
Sütőtök krémleves, tökmagolajjal
szarvasgombás habbal és diós stanglival 790,-
Rózsaszín kacsamell, gyömbéres-narancs
raguval és mandulás krokettel 2.990,-
Sertés szűz sült körtével, jázmin rizzsel 2.390,-
és gorgonzola mártással
Vaníliás-passion fruit desszert, 490,-
mandulás mézes ropogóssal

A borra a vendégünk!

Breitenbach Nagy Palánt Furmint 2009-Tokaj
Breitenbach Ordinarium Furmint 2009- Tokaj
Bodrog Borműhely-Lapis Furmint 2009- Tokaj
Royal Tokaji Furmint 2009
Breitenbach Borbála Cuvée 2007 (édes)- Tokaj
Amennyiben az ételsorból választ 1 dl borra a vendégünk!

További információk:
Solier Étterem és Café
Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 13.
Mobil: 06-20-396-55-12 vagy 06-20-322-03-72
E-mail: solier@invitel.hu
Honlap: www.solier.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!