A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

PROGRAM KERESŐ

   
 
  • Taste of Bubbles

    09. 03. - 10. 03.
    09. 03. - 10. 03.

    Budapest, InterContinental Budapest, CHAMPAGNE & SPARKLING WINE POP UP BAR by INTERCONTINENTAL BUDAPEST

    Idén ősszel ne hagyja ki az InterContinental Budapest új Champagne és Pezsgő Pop Up Bárját, ahol fantasztikus környeztben kóstolhatja meg a különlegesebbnél különlegesebb italainkat elérhető áron.
  • Taste of bubbles - Hungária hét

    09. 14. - 09. 20.
    09. 14. - 09. 20.

    Budapest, InterContinental Budapest

    A CHAMPAGNE & SPARKLING WINE POP UP BAR by INTERCONTINENTAL BUDAPEST ezen a héten Hungária pezsgők széles választékával és egy náluk debütáló tétellel jön.
  • Bor és filozófia II.

    09. 26.
    09. 26.

    Villány, Maghari borbár, Malatinszky Csaba előadás sorozatának következő része

    Bor és filozófia sorozatunk második része szeptember 26-án kerül megtartásra. A rendezvénysorozat egyes elemei önmagunkban is teljes egészet alkotnak, nem épülnek egymásra. A sorozat második témája, “Bor mint önkifejezés”, "Bor és hitelesség". A sorozat előadója: Malatinszky Csaba.
  • Taste of bubbles - Hungária hét

    09. 14. - 09. 20.
    09. 14. - 09. 20.

    Budapest, InterContinental Budapest

    A CHAMPAGNE & SPARKLING WINE POP UP BAR by INTERCONTINENTAL BUDAPEST ezen a héten Hungária pezsgők széles választékával és egy náluk debütáló tétellel jön.
  • Ízelítő kurzus

    09. 22.
    09. 22.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • WSET alapfok - WSET® Level 1 Award in Wines

    09. 26.
    09. 26.

    Budapest, Borkollégium

    WSET alapfokú bortanfolyam betekintést nyújt és naprakész ismereteket kínál a borvilággal most ismerkedő hallgatók számára. Szó lesz a főbb bortípusokról és stílusokról, a borok megjelenéséről, illatáról, és ízéről, s megtanulhatják azt is, hogyan lehet egyszerűen, de pontosan leírni a megkóstolt bort, milyen elvek mellett párosíthatjuk a borokat ételeinkhez.
  • Bor és filozófia II.

    09. 26.
    09. 26.

    Villány, Maghari borbár, Malatinszky Csaba előadás sorozatának következő része

    Bor és filozófia sorozatunk második része szeptember 26-án kerül megtartásra. A rendezvénysorozat egyes elemei önmagunkban is teljes egészet alkotnak, nem épülnek egymásra. A sorozat második témája, “Bor mint önkifejezés”, "Bor és hitelesség". A sorozat előadója: Malatinszky Csaba.
  • Taste of Bubbles

    09. 03. - 10. 03.
    09. 03. - 10. 03.

    Budapest, InterContinental Budapest, CHAMPAGNE & SPARKLING WINE POP UP BAR by INTERCONTINENTAL BUDAPEST

    Idén ősszel ne hagyja ki az InterContinental Budapest új Champagne és Pezsgő Pop Up Bárját, ahol fantasztikus környeztben kóstolhatja meg a különlegesebbnél különlegesebb italainkat elérhető áron.
  • Winelovers TOP 100 – Legjobb vörösborok

    10. 07.
    10. 07.

    Budapest, Borkollégium

  • Ízelítő kurzus

    10. 08.
    10. 08.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • Amerika

    10. 08.
    10. 08.

    Budapest, Borkollégium

  • Bevezetés a borkóstolásba

    10. 10.
    10. 10.

    Budapest, Borkollégium

    Szereted a borokat, de egy baráti vagy családi összejövetelre nem tudod, mi alapján válassz? Nem is gondolnád, hogy mennyire negatívan befolyásolja a helytelen pohárhasználat és a rosszul megválasztott hőmérséklet a bor minőségét? Pedig ha nem ideálisak a körülmények a kóstoláshoz, az élmény sem lesz ugyanaz.
  • Alapozó sommelier tanfolyam

    10. 12. - 10. 13.
    10. 12. - 10. 13.

    Budapest, Borkollégium

    Bort választani az étteremben, vagy otthon a vacsorához? Pezsgőt bontani? Poharat választani? Mind olyan helyzetek, amelyek meghatározhatják az este hangulatát, a találkozó sikerét. Egy sommelier szakmájából adódóan könnyedén elboldogul egy hasonló szituációban, de egy borkedvelőnek szüksége lehet némi segítségre. Egyáltalán, ki a sommelier? Mit kell tudnia, mivel foglalkozik? Miket tanulhatunk tőle?
  • Ízelítő kurzus extra

    10. 13.
    10. 13.

    Budapest, Borkollégium

    Érdeklődsz a borok iránt és szeretnél jó borokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél bort, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb szőlőfajtákból készült borokat? Az is érdekelne, hogy miként, és meddig marad jó egy tétel?
  • Haladó étel- és bor párosítások, borstílusok

    10. 17.
    10. 17.

    Budapest, Borkollégium

    Az alap ízeket már jól ismered és a klasszikus bor-étel párosítás alapelveit sem követed? Előfordult már, hogy vöröshúshoz fehérbort szervíroztál, de az ízharmóniával mégsem voltál elégedett? Az irány jó, segítünk tökéletesíteni!