A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

PROGRAM KERESŐ

   
 
  • WSET középfok - Párlat tanfolyam

    06. 04. - 06. 06.
    06. 04. - 06. 06.

    Budapest, Borkollégium

    Mik azok a párlatok és miért függnek szorosan össze a borokkal? Hogyan készülnek és milyen lepárlási módszerek vannak? Hogyan kell helyesen kóstolni és milyen alapú italok léteznek? Ha nemcsak a boroknál keresed a minőséget, hanem a pálinkák, whisky-k, likőrök, brandy-k és egyéb párlatok terén is, és szeretnéd megtudni, hogyan készülnek, milyen aromák jellemzik, mitől lesznek igazán kiváló tételek, akkor a WSET Középfok Párlat kurzusról tudnod kell.
  • Buborék Világ

    07. 03.
    07. 03.

    Budapest, Borkollégium

    Ünnepi alkalom, szilveszter, születésnap, névnap, esküvő vagy - egyre többször - egyszerű baráti összejövetel ma már szinte elképzelhetetlen buborékos ital nélkül. Az elmúlt években nálunk is egyre népszerűbbek ezek a termékek - jól mutatják ezt a Winelovers tematikus kóstolói, amelyek szinte mindig teltházasok. Természetesen champagne fogyasztásban igen messze vagyunk a világ vezető piacaitól, a buborékos italok piaci növekedése azonban itthon is egyre szembetűnőbb. De tudjuk-e, hogy mi micsoda és ki kicsoda?
  • Winelovers 100 Nagykóstoló

    09. 18.
    09. 18.

    Budapest, Corinthia Hotel Budapest

    Fókuszban a 100 legjobb magyar bor magazin helyezettjei!
  • Ízelítő kurzus

    06. 10.
    06. 10.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • WSET alapfok - WSET® Level 1 Award in Wines

    05. 22.
    05. 22.

    Budapest, Borkollégium

    A WSET alapfokú bortanfolyam (WSET® Level 1 Award in Wines) betekintést nyújt és naprakész ismereteket kínál a borvilággal most ismerkedő hallgatók számára. Szó lesz a főbb bortípusokról és stílusokról, a borok megjelenéséről, illatáról, és ízéről, s megtanulhatod azt is, hogyan lehet egyszerűen, de pontosan leírni a megkóstolt bort, milyen elvek mellett párosíthatod a borokat ételekhez.
  • Ízelítő kurzus extra

    05. 20.
    05. 20.

    Budapest, Borkollégium

    Érdeklődsz a borok iránt és szeretnél jó borokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél bort, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb szőlőfajtákból készült borokat? Az is érdekelne, hogy miként, és meddig marad jó egy tétel?
  • Bormarketing és értékesítés: Az online bormarketing sikertényezői - Online kurzus

    05. 21.
    05. 21.

    Budapest, Borkollégium

    Megéri honlapot, Facebook oldalt, webshopot üzemeltetni? Hogyan lehet ezekből a legtöbbet kihozni? Mit lehet még tenni az interneten, hogy a fogyasztók megtaláljanak, és vásároljanak is tőlünk? Kiscsoportos gyakorlatorientált online tanfolyam a borszakmában, illetve marketing és kereskedelem területen 20-40 éve tevékenykedő szakemberek vezetésével.
  • WSET alapfok - WSET® Level 1 Award in Wines

    05. 22.
    05. 22.

    Budapest, Borkollégium

    A WSET alapfokú bortanfolyam (WSET® Level 1 Award in Wines) betekintést nyújt és naprakész ismereteket kínál a borvilággal most ismerkedő hallgatók számára. Szó lesz a főbb bortípusokról és stílusokról, a borok megjelenéséről, illatáról, és ízéről, s megtanulhatod azt is, hogyan lehet egyszerűen, de pontosan leírni a megkóstolt bort, milyen elvek mellett párosíthatod a borokat ételekhez.
  • Párlat Ízelítő

    05. 25.
    05. 25.

    Budapest, Borkollégium

    Miből készül a whisky, cognac, rum, tequila, vodka vagy gin? Mi a különbség whisky és whiskey, sőt whisky és whisky között?
  • Ízelítő kurzus

    05. 27.
    05. 27.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • WSET középfok - WSET® Level 2 Award in Wines

    05. 28. - 05. 30.
    05. 28. - 05. 30.

    Budapest, Borkollégium

    A WSET középfokú bortanfolyam (WSET® Level 2 Award in Wines) kurzus mélyrehatóan foglalkozik a nemzetközileg ismert szőlőfajtákkal és legfőbb termőhelyekkel. Megismerhetik az érdeklődők az e fajtákból készülő borstílusokat, az eredetvédelmi rendszereket és a borcímkéken található legfontosabb kifejezéseket. A kurzus folyamán megismerkedünk az erősített borokkal, valamint a pezsgőkkel és a habzóborokkal is.
  • Borkollégium középfok - Nemzetközi borismeret 1.

    06. 04. - 06. 06.
    06. 04. - 06. 06.

    Budapest, Borkollégium

    Magyarország borvidékeit és szőlőfajtáit már jól ismered, és alapvető borkultúrával is rendelkezel? Rutinos borfogyasztóként a helyes kóstolás sem okoz már gondot? Akkor itt az idő nemzetközi vizekre evezni!
  • WSET középfok - Párlat tanfolyam

    06. 04. - 06. 06.
    06. 04. - 06. 06.

    Budapest, Borkollégium

    Mik azok a párlatok és miért függnek szorosan össze a borokkal? Hogyan készülnek és milyen lepárlási módszerek vannak? Hogyan kell helyesen kóstolni és milyen alapú italok léteznek? Ha nemcsak a boroknál keresed a minőséget, hanem a pálinkák, whisky-k, likőrök, brandy-k és egyéb párlatok terén is, és szeretnéd megtudni, hogyan készülnek, milyen aromák jellemzik, mitől lesznek igazán kiváló tételek, akkor a WSET Középfok Párlat kurzusról tudnod kell.
  • Ízelítő kurzus

    06. 10.
    06. 10.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • Fűszerek világa

    06. 12.
    06. 12.

    Budapest, Borkollégium

    Ma már szinte nincs olyan eldugott csücske a világnak, melynek alapanyagai, élelmiszerei, fűszerei ne jutnának el hozzánk. Ha nem is a hivatalos vendéglátásban, de a hatalmas mobilitás révén az emberek saját környezetükben is rengeteg olyan fűszerrel találkoznak, ami korábban nem fordult elő háztartásainkban. Van-e jelentősége annak, hogy egy étel-bor párosításnál milyen fűszereket használunk? Befolyásolja-e a bor karakterét egy erősebb vagy éppen egy ellentétekre épülő fűszerezés? Megannyi izgalmas kérdés, melyre keressük a válaszokat a kurzuson.
  • Bevezetés a borkóstolásba

    06. 12.
    06. 12.

    Budapest, Borkollégium

    Szereted a borokat, de egy baráti vagy családi összejövetelre nem tudod, mi alapján válassz? Nem is gondolnád, hogy mennyire negatívan befolyásolja a helytelen pohárhasználat és a rosszul megválasztott hőmérséklet a bor minőségét? Pedig ha nem ideálisak a körülmények a kóstoláshoz, az élmény sem lesz ugyanaz. Szentelj egy napot a bor megismerésének, tudd meg, hogyan kell helyesen kóstolni és garantáljuk, hogy onnantól átértékeled a borral való kapcsolatodat.
  • WSET felsőfok - WSET® Level 3 Award in Wines

    06. 18. - 06. 27.
    06. 18. - 06. 27.

    Budapest, Borkollégium

    A felsőszintű bortanfolyamot azon hallgatóknak ajánljuk, akik szakmájukban, vagy magánéletükben szeretnék kamatoztatni mély és átfogó elméleti és gyakorlati tudásukat, felfedezve a teljes világ bortérképet.
12