A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

PROGRAM KERESŐ

   
 
  • A furminton túl – Winelovers 100 sorozat 6.

    04. 02.
    04. 02.

    Budapest, Borkollégium

    8 részből álló mesterkurzus-sorozatot indítunk, ahol alkotóelemeire bontva ismerkedhetsz meg a 100 legjobb magyar bor helyezettjeivel. A tételsorban tehát a díjnyertes borok találhatóak meg, melyeket alkalmanként egy-egy zsűritag fog bemutatni.
  • Alapozó sommelier tanfolyam

    04. 07. - 04. 08.
    04. 07. - 04. 08.

    Budapest, Borkollégium

    Bort választani az étteremben, vagy otthon a vacsorához? Pezsgőt bontani? Poharat választani? Mind olyan helyzetek, amelyek meghatározhatják az este hangulatát, a találkozó sikerét. Egy sommelier szakmájából adódóan könnyedén elboldogul egy hasonló szituációban, de egy borkedvelőnek szüksége lehet némi segítségre. Egyáltalán, ki a sommelier? Mit kell tudnia, mivel foglalkozik? Miket tanulhatunk tőle?
  • Ízelítő kurzus extra

    04. 14.
    04. 14.

    Budapest, Borkollégium

    Érdeklődsz a borok iránt és szeretnél jó borokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél bort, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb szőlőfajtákból készült borokat? Az is érdekelne, hogy miként, és meddig marad jó egy tétel?
  • Az egyensúly nyomában – Winelovers 100 sorozat 7.

    04. 16.
    04. 16.

    Budapest, Borkollégium

    8 részből álló mesterkurzus-sorozatot indítunk, ahol alkotóelemeire bontva ismerkedhetsz meg a 100 legjobb magyar bor helyezettjeivel. A tételsorban tehát a díjnyertes borok találhatóak meg, melyeket alkalmanként egy-egy zsűritag fog bemutatni.
  • Ízelítő kurzus

    04. 16.
    04. 16.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • WSET felsőfok - WSET® Level 3 Award in Wines

    04. 17. - 04. 26.
    04. 17. - 04. 26.

    Budapest, Borkollégium

    A felsőszintű bortanfolyamot azon hallgatóknak ajánljuk, akik szakmájukban, vagy magánéletükben szeretnék kamatoztatni mély és átfogó elméleti és gyakorlati tudásukat, felfedezve a teljes világ bortérképét.
  • Kávékóstolás művészete

    04. 24.
    04. 24.

    Budapest, Borkollégium

    A kávékóstolás művészete kurzuson egy teljes napot szentelünk a kávéval kapcsolatos legfontosabb alapismereteknek. Olyan különleges aromákkal és ízekkel találkozhatunk, melyek később is segítenek a borokhoz hasonlóan, a kávék szakszerű kiértékelésében vagy ajánlásában.
  • Sajt- és borkóstoló tanfolyam

    04. 25.
    04. 25.

    Budapest, Borkollégium

    Tudta-e hogy a GORGONZOLA már Krisztus után 870 körül eredetvédett termék volt? Van-e valami közös a sajtokban és a borokban? Hogyan különböztessük meg őket egymástól? Egyes sajt-bor párosítások valóban az égben köttettek, vagy netán csak érdekházasságról van szó? Ezeket a kérdéseket próbáljuk megválaszolni a fő sajt típusok és hozzájuk illő borok kóstolásán keresztül. Egy kis kultúra, egy kis kitekintés, tanulás és élvezet egyben.
  • Buborék Világ

    04. 26.
    04. 26.

    Budapest, Borkollégium

    Szentelj egy teljes napot a buborékos italok megismerésének, tudd meg, hogyan készül a pezsgő, hogyan keletkeznek a buborékok, milyen pezsgőkészítési eljárások vannak és miért a champagne a legdrágább mind közül!
  • Ízelítő kurzus

    04. 28.
    04. 28.

    Budapest, Borkollégium

    Mindig is érdekeltek a borok és szívesen megtanulnád a kóstolás művészetét? Gyere el a Borkollégium ízelítő kurzusára, ahol csupán 3 pohár bor áráért ismerheted meg a kóstolás alapjait.
  • Ízelítő kurzus extra

    04. 30.
    04. 30.

    Budapest, Borkollégium

    Érdeklődsz a borok iránt és szeretnél jó borokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél bort, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb szőlőfajtákból készült borokat? Az is érdekelne, hogy miként, és meddig marad jó egy tétel?
  • Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

    04. 15. - 05. 20.
    04. 15. - 05. 20.

    Budapest, Borkollégium

    Borkedvelő vagy, de nem vagy még tudatos borfogyasztó? Nyitott vagy, hogy különleges fajtákat is megismerj, de nehezen választasz még egyedül? Esetleg a hobbi mellett a munkádban is hasznát vennéd a borismeretnek?
123