A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Furmint Február a Gusteau Fényeivel

01. 25. - 02. 25.

, , 2012. február 25. - Mád, Mádi Udvarház



A Gusteau Műhely csapata is csatlakozott a Furmint Februárhoz, idén egy borvacsorával készülnek, amelyen a Szent Tamás dűlő borai kerülnek terítékre. Hozzájuk pedig különleges fogásokkal szolgálnak majd a Gusteau séfjei. A borok más és más pincészetektől érkeznek, ezzel is ízelítőt adva a dűlős tételek fontosságából és azok nagyságáról, különlegességéből. A borvacsora elött 2011-es hordós furmintok kóstolóján is részt vehetnek a vendégek Szepsy István tolmácsolásával.

 

Menü:

Balassa Furmint 2009
Füstölt halszelet tejföl mousse-szal kaporral
Pelle Furmint 2009
Savanykás bárány belsőségleves tüdős táskával
Szent Tamás Furmint 2009
Házi morzsában sült csirkeszárny szárnyas belsőséggel készült rizottón
Szepsy Furmint 2009
Szarvas gerinc sütve, gombás tartlettel és zöldségekkel
Royal Furmint 6 puttonyos aszú 2003
Barackos tejes pite dohányfagyival

Időpont: 2012. Február 25. 18 óra
Helyszín: Mádi Udvarház, 3909 Mád, Batthyány u. 51.

Jelentkezés és további információk:
 http://www.gusteaumuhely.com/program/furmint_februar-2012-02-25_1800

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!