Furmint borvacsora a Biarritz Étteremben
, , 2012. február 23. - Budapest, Biarritz Étterem
A Patricius Borház nedűivel és azokhoz passzoló ételekkel várják a vendégeket a Biarritz Étterembe február 23-án, amikor is mindenki kedvére csemegézhet a Furmint Február programsorozat apropóján.
Menü:
Tokaji Hárslevelű Pezsgő 2009
Kanálon: sült alma
Tokaji Furmint 2010
Lazacos maki mangósalátával
Tokaji Hárslevelű 2009
Töltött nyúlgerinc gyömbéres körtehabbal
Tokaji sárga muskotály 2011
Árpagyöngy rizottó kacsazúzával
Tokaji Furmint Késői Szüret ˝Katinka˝ 2008
Roston sült libamáj diós nudlival és birsalmalekvárral
Tokaji Aszú 5 puttonyos 2002
Kéksajt
Tokaji Aszú 6 puttonyos ˝Bendecz dűlő˝ 2000
Túró mousse mézes, kandírozott naranccsal
A borokat bemutatja: dr. Molnár Péter birtokigazgató
A menü ára:10.000 Ft+ Áfa + 10% szervízdíj
További információk:
etterem@biarritz.hu
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!