A pincészet borbemutatása
A pincészet a bor fogyasztását 18 fokosan javasolja. Ételpárosítás szempontjából egy kifejezetten széles spektrumú borral állunk szemben, amely előételeket, húsra épülő főételeket és sajtokat is remekül kiegészít.
A közepesen intenzív, meggyszínű bor illatában mineralitás, cseresznye, vanília és bőr érezhető. Olyan, mint valami habos édesség, szinte behúzza az ember orrát a pohárba. Kortyoláskor érezhetően a gyümölcsös karakter dominál. A nem túl magas savnak jól állnak a meggyes ízek, a tanninok kerekek. Közepesnél hosszabb utóíz zárja a bort. Friss fügéből és szárított sonkából álló egyszerű fogáshoz vagy egy pizza margheritához ajánlanánk.
Értékelésünk
A kóstolás dátuma: 2009-06-16
Típus
SzárazBorvidék
ToscanaAlkohol %
12.0 %Palackmennyiség
0Ár
2000 FtFajtaösszetétel
sangiovese és canaioloA pincészet a bor fogyasztását 18 fokosan javasolja. Ételpárosítás szempontjából egy kifejezetten széles spektrumú borral állunk szemben, amely előételeket, húsra épülő főételeket és sajtokat is remekül kiegészít.
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!