A pincészet borbemutatása
Igazi fajtajelleges sauvignon illő savakkal, de bőven elég alkohollal is. A maradék szénsav azonnal adja az illatot, friss üde benyomást kelt. Macerás szőlő: óriási vegetáció, érzékeny a hidegre, a szőlőbetegségekre és munkaigényes. Macerás bor, azonban megfelelő szüreti időponttal, technikai felszereltséggel és szakmai tudással szerintem az egyik legfinomabb bort lehet készíteni az ínyencek örömére. Sokan nem ismerik még a jó sauvignont.
Érlelési információkTartályos feldolgozás és palackos érlelés. |
Pinceidő1 év |
Hol vásárolható meg
A pincénél és kikereskedő partnereknél.
Tátrai Pincészet bemutatása
Családi vállalkozás 6 hektár termő szőlővel és 1 ha rajnai rizling fiatal ültetvénnyel. Vásárolunk Etyekről termést is. Korszerű, tiszta technológia, minőségi borkészítés. Boraink főleg visszatérő vevőink vásárolják.