A pincészet borbemutatása
Szőlőtermelésünk "ellenőrzött bio", hozamkorlátozás: 35 q/ha. Fajélesztő nélküli erjesztés. Összes kén: 60 mg/l.
Érlelési információkA bor 18 hónapig érett tölgyfa hordóban; nagyrészben új "Vicard" barrique-ban. A házasítás után a homogenizálás 6 hónapig tartott acéltartályban, majd a piacra kerülés előtt 3 hónapig palackban érett a bor. |
PinceidőA termelői pince érlelésének köszönhetően azonnal fogyasztható. |
Hol vásárolható meg
Terroir Club, Borválogatás Szeged, Balaton Borgaléria
Csobánci Bormanufaktúra bemutatása
Vulkanikus talaj, biológiai szőlőtermesztés, erős hozamkorlátozás, igazi hegyi borászat magas minőséggel a miénk, vagyis a Csobánci Bormanufaktúra.