A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kunsági-Imrehegyi Nektár

Béla Borászat Kunsági-Imrehegyi Nektár 2010

Véleményünk szerint

Az egészen halvány árnyalatú bor illata parfümös, fűszeres, rózsavizes gazdagságával tölti meg a kóstoló orrát. A korty hasonló hangulattal kezdődik, de itt inkább egy határozott, éles savgerinc válik meghatározóvá. Könnyed bor, amelyet hasonló lelkiállapotban illik fogyasztani. Tálaljunk hozzá párolt csirkét, mandulával gazdagított, friss, spenót salátával vagy házi sajtos pogácsát!

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-03-16

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Kunság
 • Alkohol %

  11.5 %
 • Palackmennyiség

  2000
 • Ár

  nincs adat
 • Fajtaösszetétel

  100% nektár

A pincészet borbemutatása

A bor elegáns színű, köszönhető a fegyelmezett technológiának. Illata bodzás, gyöngyvirágos, muskotály borok illata kerül a felszínre kis idejű nyitottság után. Zamata harmonizál illatával, kerek a lágyság jól áll neki. A fajta összetétele: Csabagyöngye X Kocsis Irma és Irsai Olivér X Tramini - Abszolút Hungaricum. Jelenleg kevés önálló bor van az országban belőle. Kései szüretre is alkalmas.

Érlelési információk

Tartályos érlelés.

Hol vásárolható meg

Még nincs forgalomban.

Béla Borászat bemutatása

Imrehegyen, a kunság szívében készítjük borainkat, alapvetően saját termelésű szőlőből. A természeti környezetünk előnyeit mutatjuk meg borainkon keresztül, sok gyümölcs és virágillat, könnyedség jellemzi borainkat.,Egy kis fantasztikum a DUNE boraink címkéjén, és érdemes eljönni hozzánk kirándulni és pihenni ezen a nagyon sajátságos növényvilágú és tiszta levegőjű tájra.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!