A pincészet borbemutatása
A szőlőt kézzel szedték 30 literes vödrökbe, ahonnan 500 literes tartályokba került. A teljes tételt bogyózták, majd 20 000 literes acéltartályokban erjesztették kontrollált hőmérsékleten. 14-15 fokos felszolgálási hőmérsékletet javasolnak. A tétel jól illik csokoládés és sötét bogyós gyümölcsökből készített desszertekhez, sajtokhoz, olajos magvakhoz és aszalt gyümölcsökhöz.
Érlelési információkTöbb, mint 30 éves érlelés gesztenye és mahagóni hordókban. |
Hol vásárolható meg
Kizárólagos export partner: exPort - Agência de Exportação de Vinhos do Douro e do Porto. Központi iroda Rua Doutor José Firmino, 21 | 4580-129 Paredes, Portugália. Kirendelt iroda: Rua Doutor José Pinto Soares, 28 | 5000-533 Vila Real, Portugália. Holnap: www.export.com.pt, email: export@export.com.pt, telefon: +351 255 407823, mobil +351 96 2480898.