A pincészet borbemutatása
Terméskorlátozással termelt szőlőkből készült Bikavér. Acéltartályos erjesztést követően 12 hónapig első töltésű amerikai tölgyfa hordóban érleltük fajtánként. Az érlelt borok legjavából házasítottuk, majd ezt követően 20 hónapig palackban pihentettük. Testes, mély rubin színű bor, melyben a gyümölcsösség és a fűszeresség szépen elegyedik. Fogyasztás 16-18 °C fokon.
Érlelési információkTölgyfahordós érlelés. Palackozva: 2014.12. |
Pinceidő2017-ig |
Lajvér Borbirtok bemutatása
A Lajvér Borbirtok a szekszárdi lankák és a Lajvér-patak festői völgyében, egy 26 hektáros szőlőültetvényen terül el, amely egyedülálló teraszunkról páratlan panorámát nyújt. A Lajvér Borbirtok nem csak látványpincészet, hanem csúcsminőségű étterem és magas színvonalú Borhotel is, amely együttesen kínál páratlan helyszínt esküvőkre, céges rendezvényekre vagy baráti összejövetelekre. „Új minőségi kategóriát szeretnénk megteremteni a borászatban: a legnemesebb szekszárdi hagyományokat ötvözzük a legmodernebb technológiák kínálta lehetőségekkel. Tesszük mindezt szenvedéllyel és hittel, kompromisszumok nélkül, azzal a szándékkal, hogy egyre közelebb kerüljünk a tökéletes borhoz.”