A pincészet borbemutatása
Ez a bor - mint tokaji specialitás - az ép és aszúsodott szőlőszemek együttes felhasználásával készült. Tölgyfahordóban érlelve nyerte el karakterét. A szamorodnit 12 fokra hűtve desszertek, gyümölcsök mellé ajánlják.
Érlelési információkTölgyfahodós érlelés |
Kiss István Pincészete bemutatása
A Kiss István alapította cég teljes családi tulajdonban lévő borászat, mely mára 14 ha tolcsvai szőlőterülettel rendelkezik. A három fő fajtából a tradíciók követésével a mai kor követelményeinek megfelelve a legmodernebb feldolgozó és palackozó gépekkel készítik boraikat. Számos hazai és nemzetközi versenyen bizonyítottak boraik, ahonnan több mint 100 oklevelet hoztak haza. A szakemberek elismertsége mellett a fogyasztók is egyre jobban ismerik és elismerik. A borokkal való megismerkedésre egy 150 éves épületben kialakított pincében van lehetőség, ahol a kedves érdeklődők megtapasztalhatják hogyan is érvényesül a: „Hagyomány a XXI. században”