A pincészet borbemutatása
Az Úrágya kézi művelésű felső vulkáni talajjal rendelkező táblájából szüretelve, 80 éves tőkékről. Kézi préssel préselve, zempléni hordókban spontán erjesztve, 6 hónapig, majd finomseprőn érlelve a palackozásig.
Érlelési információkA bor 10 hónapot töltött 220 literes 50%-ban új, 50%-ban másodtöltésű tölgyfa hordóban. |
Hol vásárolható meg
Radovin
Demetervin bemutatása
Családi pincészetünk Tokaj-Hegyalján, Mádon gazdálkodik. Területeink az Úrágya, a Király, a Betsek, a Kakas és a Holdvölgy dűlőkben találhatók. Az általunk művelt hét hektárból kettő bakművelésű. Véleményünk szerint a hegyaljai szőlőtermelők feladata a helyi adottságok - talaj, fajták és szőlőtermesztési kultúra - előtérbe helyezése, ezért minden igyekezetünk arra irányul, hogy jellegzetes és tökéletes alapanyagot szüreteljünk a mádi dűlőkből.