Heumann Pincészet
Villány
A filozófiánk: A bor a szenvedélyünk, elkötelezettek vagyunk iránta. Számunkra a minőség a legfontosabb. Egy svájci-német házaspár alapította a Heumann Pincészetet 2000-ben, hogy megvalósítsák álmukat, magas minőségű borok készítését, megfizethető árakon. A bor iránti szenvedélyünket ötvözzük a legendás svájci precizitással, így dolgozzuk fel a termést, amit a Villány-Siklósi terroir ad nekünk. Több országos és nemzetközi versenyen nyertünk már érmeket, és a teszteken szerzett magas pontszámok is megszokottak. A szőlőink elsősorban déli kitettségűek, a tőkesűrűség egy hektáron eléri az 5000 szőlőt.
Cím7800 Siklós Ipartelepi utca 2. |
TelefonszámNincs adat |
MegközelíthetőségA pincészet a Siklósi Ipari parkban található. Pécs felől közelítve: Miután elhagyta a Tenkes hegyet, forduljon balra, Villány irányába, haladjon át Máriagyűdön, majd körülbelül 1 km után következik egy körforgalom, ahol jobbra, Siklós irányába kell kikanyarodni. Újabb 200 méter után jön az első kijárat az Ipari park felé, 80 méter után már ott is van. Google Maps: 45.86125,18.307425 Villány felől közelítve: Haladjon a Siklós-Máriagyűd irányba, és a körforgalomnál forduljon jobbra, majd 200 méter múlva újra jobbra. Az első kijárat az Ipari parké, ott haladjon 80 métert, és már ott is van. |
|
E-mail heumann.hu@hispeed.ch |
Honlap http://www.heumannwines.com |
Borok megvásárolhatóságaA pincészetnél, továbbá: Monarchia, Budapest, Zwack, Budapest, Colour Wine World, Budapest, Radovin, Budapest, Rado-Vin, Pécs és Switzerland, Germany, UK, Netherlands, USA |
Borkóstoló
Tételszám4-8 tétel |
Kóstoló ára2500-5000 Ft |
BorkorcsolyaKenyér, olajos magvak, stb. |
Bejelentkezés+36-20-22-777-55 |
Vendéglátás
HidegkonyhaNincs |
MelegkonyhaNincs |
Szállás
ÁgyszámEgy ház két szobával a szőlőben. |
ÁrNincs adat |
Szakmai profil
Alapítás éve2000 |
Éves palackszám30000 |
SzőlészNincs adat |
BorászErhard Heumann, Andras Theisz |
Termesztett fajtákRajnai rizling, Gewürztraminer - fűszeres tramini, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!