A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Mádi Bodnár Pincészet

Tokaj


Tisztességesen dolgozó, barátságos kis családi pincészetünket immár 15 éve formáljuk. Családi hagyományt folytatva, teljes egészében saját erőből építjük birtokunkat. A Bodnár család 1969-ben kezd szőlővel foglalkozni. Ebben az évben telepítik a szülők az első szőlőültetvényüket a mádi Úrágya-dűlőben. Szorgos munka eredményeként napjainkra 7,8 hektárra bővült a birtok. 2007-ig a magas cukortartalmú édes borokra, ezen belül is magas puttonyszámú aszúk készítésére törekedett a pincészet. Ezt a stratégiát a birtok összetétele jelentős mértékben indokolja, hiszen a területeik jelentős része a mádi Danczka-dűlőben helyezkedik el,mely legbőségesebben termi az aszúszemeket. 2007- ben új irányban mozdul el a pincészet, megjelennek az elegánsabb, kecsesebb. illatosabb kései szüretelésű tételek a pincészet kínálatában. Ez a kis iránymódosítás tudatosan épített borászati filozófiával párosulva további előre lépést eredményezett a pincészetünk életében. 2009 újabb fordulópont az életünkben. Rendkívüli odafigyeléssel kiválasztjuk azokat a területeket, ahonnan a legkiválóbb minőségű száraz borokat készíthetjük. Az első ilyen tételek a tállyai Galyagas-dűlőből és a mádi Szilvás-dűlőből kerülnek palackba. Pincészetünk a teljes tokaji szortimentet kínálja a fogyasztóknak. Munkánkban a kézműves borkészítési technológiát követjük, csak saját termésű szőlőt dolgozunk fel. Borainkat kizárólag palackozott formában értékesítjük. Szépen és hosszú ideig érlelt aszúkkal büszkélkedhetünk.

Mádi Bodnár Pincészet borai

Cím

3909 Mád Kossuth út 72.

Telefonszám

06308120800

E-mail bodnarpince@gmail.com

Honlap http://www.madibodnarpinceszet.hu/

Borkóstoló

Tételszám

6-10

Kóstoló ára

3800 forinttól

Borkorcsolya

Van

Bejelentkezés

06308120800

Vendéglátás

Hidegkonyha

Van

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

1969

Éves palackszám

20000

Szőlész

Bodnár László

Borász

Bodnár László

Termesztett fajták

Furmint 70%, hárslevelű 20%, sárgamuskotály 10%.

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!