Havas és Tímár
Eger
Pincészetünk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Nincs alkalmazottunk, a metszéstől a címkézésig minden munkát mi végzünk, hagyományos módon, hagyományos eszközökkel. Jelenleg 2,5 hektáron gazdálkodunk. Borkészítésünkre jellemző, hogy nem szeretjük siettetni a borok elkészülését, kerülünk mindenféle fölösleges beavatkozást életükben. Alázattal és tisztelettel állunk a természet által elénk gördített feladatokhoz.
Cím3300 Eger Kőporos tér 35/a |
TelefonszámNincs adat |
MegközelíthetőségEger történelmi belvárosától autóval vagy taxival 3-4 perc. |
|
E-mail havastimar@gmail.com |
Honlap http://www.havastimar.hu |
Borkóstoló
Tételszám5-10 |
Kóstoló ára2500-5000 ft |
BorkorcsolyaVan |
Bejelentkezés+36 20 33 44 235 |
Vendéglátás
HidegkonyhaNincs |
MelegkonyhaNincs |
Szállás
ÁgyszámNincs |
ÁrNincs adat |
Szakmai profil
Alapítás éve2011 |
Éves palackszám10-14 000 |
SzőlészHavas Balázs |
BorászHavas Balázs |
Termesztett fajtákolaszrizling, kékfrankos, pinot noir, cabernet franc |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!