A pincészet borbemutatása
Pincészetünk első, kereskedelmi forgalomban megjelenő kékfrankosa a Nagy Eged-hegyről. A meszes talajnak köszönhetően komoly savgerinc, mely az alkohollal és az extrakttal hosszú érlelési potenciált ad a bornak.
Érlelési információkTölgyfahordós érlelés: használt barrik 18 hó. Palackozva: 2015.07. |
Havas és Tímár bemutatása
Pincészetünk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Nincs alkalmazottunk, a metszéstől a címkézésig minden munkát mi végzünk, hagyományos módon, hagyományos eszközökkel. Jelenleg 2,5 hektáron gazdálkodunk. Borkészítésünkre jellemző, hogy nem szeretjük siettetni a borok elkészülését, kerülünk mindenféle fölösleges beavatkozást életükben. Alázattal és tisztelettel állunk a természet által elénk gördített feladatokhoz.