A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Babarczi Szőlőbirtok és Pince

Pannonhalma-Sokoróalja


A Babarczi Szőlőbirtok majdnem három évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozás, amely a Pannonhalmi Borvidék egyik meghatározó pincészete. Jelenleg 55 hektáron művelünk szőlőt, melyekből reduktív fehér borokat készítünk. Pincészetünk folyamatosan fejleszti borászati eszközeit, gépparkját aminek köszönhetően magas színvonalú technológiával rendelkezünk. A borászatunk szőlőültetvényei Győrújbaráton, Tényőn és Győrszemerén helyezkednek el. A Babarczi Szőlőbirtok a vidékre leginkább jellemző minőségi fehér borokat kínál kóstolásra, illetve megvételre is. A pincészetünk célja, a palackos boraink széleskörű megismertetése mind az idősebb, mind pedig a fiatalabb generációval. Ezért szervezünk borkóstolókat, borvacsorákat, hogy a fogyasztókat megismertessük és közelebb hozzuk a borkészítéshez és annak helyszínéhez.

Babarczi Szőlőbirtok és Pince borai

Cím

9081 Győrújbarát Óvoda u. 33.

Telefonszám

+36-96-456-734

Megközelíthetőség

Amennyiben az M1-es autópályán érkezik, úgy hagyja el az autópályát a 119-es km-nél és induljon el a 82-es főúton Veszprém irányába. Mintegy 1 km után térjen le jobbra a Győrújbarát felé vezető útra. Ezen az úton haladva eléri a Győr-Ménfőcsanakot Nyúllal összekötő utat. Itt forduljon balra, majd 300 méter után jobbra a Mátyás Krt.-ra. Menjen 500 métert, közben kövesse az erős jobbkanyart. Ha a kanyar után jobbra tekint, akkor már láthatja a Szőlőbirtok épületeit.

E-mail babarczipince@gmail.com

Honlap http://www.babarczipince.hu/

Borkóstoló

Tételszám

3-6 bor

Kóstoló ára

1800 Ft-tól - 8000 Ft-ig

Borkorcsolya

Borkóstoláshoz minden esetben biztosítunk borkorcsolyát

Bejelentkezés

+36-30-444-6929

Vendéglátás

Hidegkonyha

előzetes egyeztetés alapján

Melegkonyha

előzetes egyeztetés alapján

Szakmai profil

Alapítás éve

1993

Éves palackszám

10000

Szőlész

Babarczi László és Babarczi Zsuzsanna

Borász

Babarczi László és Babarczi Zsuzsanna

Termesztett fajták

olaszrizling, rajnai rizling, tramini, rizlingszilváni, sauvignon blanc, irsai olivér, pinot blanc, chardonnay, cserszegi fűszeres

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!